Hondenlooplank DogStep

Hondenloopplank DogStep

Artikelnummer: :

€ 174,95

loopplank dogstep

De hondenloopplank DogStep

of PetRamp is dé oplossing om uw hond op een gezonde en gemakkelijke manier mee te nemen in de auto.

Hondenloopplank DOG STEP:
Het in en uit een auto of boot of op een trimtafel springen kan bijzonder belastend zijn voor uw hond. Voor zowel een pup als een oudere hond is het niet raadzaam om ergens op en af te springen. Heupproblemen zijn een algemeen bekend verschijnsel bij oudere en vooral grotere honden. Daarom is de hondenloopplank dé oplossing om uw hond op een gezonde manier mee te nemen in de auto, boot of met de caravan.

hondenloopplank-petstep.jpg
Hondenloopplank kleur Beige of Antraciet

De Dog Step is een stabiele volledig kunststof loopplank voor honden. Aan het uiteinde zit een stevige rand van rubber, die het mogelijk maakt de hondenloopplank op eenvoudige wijze tegen uw auto, boot of caravan te plaatsen. Uitgeklapt is de Dog Step lang 180 cm, ingeklapt 90 cm, breed 45 cm.
Gewicht 10,5 Kg, drijft op water.
Materiaal:Polypropylene & Glasvezel. Max:draagverm 225 Kg. Garantie 1 jaar.

Petstep-gevouwen_113.jpg

 hondenloopplank-boot.jpg  hondenloopplank-motor.jpg  hondenloopplank-voor.jpg
Ingeval uw hond vanaf de zijkant de auto in moet, dient u met hetvolgende rekening te houden. In tegenstelling tot voordeuren, kunnen de achterdeuren van een 4 deurs sedan niet ver genoeg open om de DogSTEP te bevestigen. Daarom raden wij u aan de opening van de achterdeur op te meten om te controleren of de DogSTEP in de deuropening past. Auto's met achterklep, stationwagen of SUV is geen probleem.
loopplank dogstep

Dit product is nog niet beoordeeld

Laden...