Product blog

2 jaar langer genieten van je beste vriend

Is mijn huisdier wel gezond?

Een vraag die niet zomaar wordt gesteld totdat er gedragsafwijkingen of andere afwijkingen worden geconstateerd. Naar schatting lijden 50% van onze huisdieren aan obesitas en overgewicht. Dit levert, bij een hond die of een kat die te dik is, gezondheidsrisico’s op die een negatieve uitwerking hebben op de levensverwachting van onze huisdieren. Onderzoek heeft aangetoond dat een slanke hond, die niet te dik is, tot wel twee jaar langer kan leven dan een dikke hond. Overgewicht bij dieren ontstaat door te veel eten en te weinig bewegen wat versterkt kan worden door rasgevoeligheid.

PetAlways Fit-Light hondenlampje activiteiten tracker met APP.

 59,95

PetAlways i-Bowl Slimme voerbak hond

 69,95
Back to list