Product blog

Kamperen met je hond

Tips en uitrustingsaanbevelingen

Er is kamperen – en dan kamperen met je hond naast je. Hun aanwezigheid alleen verheft elk klein moment. Hun nieuwsgierigheid is besmettelijk, hun ijver is inspirerend.

Samen wandelen en kamperen is een kans om de wildernis door hun ogen te zien. Meren worden meer dan alleen maar een deel van het landschap – ze zijn de belangrijkste plekken om te plonzen en te zwemmen. En pinecones zijn niet langer alleen pinecones – ze zijn het meest ongelooflijke speelgoed dat een hond ooit heeft gezien sinds het begin van de tijd, en het moet minimaal 127 keer worden gegooid voordat je je terugtrekt in het gezellige comfort van een tent die precies is opgezet voor jullie twee om samen te genieten van de zonsopgang van de volgende ochtend voordat je aan een nieuwe Best Day Ever begint.

Honden doen graag mee aan een reis. Met een beetje voorbereiding, de juiste versnelling, en een beetje van die gretigheid om te ontdekken die zo vanzelfsprekend is voor onze harige padvrienden, zul je onderweg zijn naar een goede tijd.

Lees hier het volledige bericht in het Engels

Back to list