Natte Neuzen
Honden Outdoor Shop

Driemanssteeweg 68-015
3084 CB Rotterdam

Veel gestelde vragen

Natte Neuzen honden outdoor shop heeft geen winkel en/of showroom. Op onze website proberen wij de producten zo duidelijk en compleet mogelijk te omschrijven voorzien van diverse illustraties en maattabellen zodat een goed beeld gevormd kan worden van het product. Mocht u langs willen komen om de artikelen te bekijken, bel dan even voor een afspraak.

Bij de meeste producten staat duidelijk aangegeven welke maat uw hond nodig heeft. Zo vallen sommige producten klein en anderen groot. Het is belangrijk dat precies de aangegeven maattabellen worden aangehouden. Zo kan een flinke grote hond bijvoorbeeld wel eens medium hondenschoentjes nodig hebben. Mocht de maat toch niet kloppen dan kunt u het product ruilen of retourneren. Wanneer wij uw (ongebruikte) artikel terug hebben ontvangen zenden wij u de juiste maat toe.

De bezorging gaat meestal via PostNL. Wanneer u niet thuis bent op het moment dat het pakje wordt bezorgd, vindt u een briefje in de brievenbus van de postbode dat op een later tijdstip het pakje nog een keer wordt aangeboden. Mocht u er dan ook niet zijn, dan kunt u met het “ik-vond-u-niet-thuis-briefje” naar het plaatselijke postkantoor om uw pakje op te halen.
Tevens bieden wij de mogelijkheid om via PostNL de optie “pakje gemak” te gebruiken, waarmee u niet thuis hoeft te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen, maar het zelf kunt afhalen op een afhaalpunt bij u in de buurt.

Op alle producten in de webshop is 1 jaar fabrieks garantie, en mocht er na een jaar toch een probleem zijn dan proberen we dat altijd voor u zo voordelig mogelijk op te lossen.

Vrijwel alles wat wij verkopen staat op de website. Natte Neuzen honden outdoor shop richt zich met name op honden buitenprodukten voor onderweg. Wat wij zeker niet verkopen zijn, stickers, kluifjes, beeldjes, hondenvoer en de meeste andere artikelen die in een gewone dierenzaak ‘om-de-hoek’ te koop zijn.

99% van alle artikelen zijn op voorraad en kunnen direct verzonden worden, dus binnen 24 uur. Ook zijn er enkele artikelen waarvan de levertijd één tot 3 weken kan duren. Sommige artikelen worden ook met de hand op bestelling gemaakt, wat kan resulteren in een iets langere levertijd. Wij proberen de levertijd zo goed mogelijk in te schatten en zullen ingeval het lang gaat duren contact met u opnemen.

Contact opnemen