Categorieen

Beoordelingen

 
  • 8%
Ezydog Adventure Light Honden veiligheids lampje

Ezydog Adventure Light hondenlampje

Adviesprijs: € 24,95  
€ 22,95
U bespaart: € 2,00 (8%)
:
+

Hondenlichtje Ezydog Adventure Light

Het beste en sterkste hondenlichtje ter wereld!  Met de Ezydog Adventure Light valt uw hond gegarandeerd op in het donker.

Hondenlampje-Ezydog-adventure-light-bannerZichtbaarheid:
Zonder reflectoren zien automobilisten u en uw hond pas op 25 meter afstand. Met reflectoren van hoge kwaliteit zijn u en uw hond zichtbaar op een afstand van 150 meter, waardoor automobilisten nog de kans hebben te reageren. Met de de Ezydog Adventure Light kunnen automobilisten u en uw hond zien op een afstand van 5 km!
Heeft u een hond met lange haren en valt een normaal led lampje niet op doordat zijn haar er overheen zit. Met de Ezydog Adventure Light heeft u daar geen last meer van. Het hondenlampje is zo opvallend dat het zelfs te zien is door de haren heen.

Waterdicht:
Ezydog Adventure Light voor honden is absoluut waterdicht (getest op 100 m diepte!) Zonder problemen kunt u in de regen wandelen, of uw hond kan er mee zwemmen.

Kwaliteit:
De Ezydog Adventure Light is gemaakt van praktisch onverwoestbaar robuust en slagvast kunststof, wat inhoud dat er een gewicht van maximaal 100 kg op kan staan en de lamp niet kapot zal gaan.

Ontwerp:
Ezydog Adventure Light voor honden is ontworpen voor en gebruikt door het leger, en is grondig getest en zeer robuust.

Inhoud verpakking:
Eazydog Adventure Light  |  Clip om het lampje aan de broekriem te bevestigen  |  klittenband om het lampje aan de halsband van de hond te bevestigen.

Tevens verkrijgbaar:
Onderhoud set, inhoud verpakking  |   batterij  | klittenband  |  rubber afdichtings ring.
De onderhoud set is indien gewenst meteen mee te bestellen.
Hondenlampje Ezydog Adventure Light

Bevestigen:
U kunt uw Ezydog Adventure Light op twee manieren bevestigen: met behulp van het bijgeleverde klittenband of met de clip.

Batterij:
De batterij die bij de Adventure Light geleverd wordt gaat ca. 250 uur mee.
Er is ook een onderhouds set te bestellen die bestaat uit een batteij, een klittenband en een siliconenring om de waterdichtheid te blijven garanderen.

Verkeersveiligheid:
De Ezydog Adventure Light is geschikt voor honden maar ook voor andere dieren zoals het paard of de kat. Het is een zichtbaar en lichtgewicht hulpmiddel dat aan de halsband, tuig, dierenlijn, hondenlijn of hondenjas kan worden bevestigd. Het lampje zorgt ervoor dat uw dier op een afstand van 5 km zichtbaar is.
Bent u met u bijvoorbeeld met uw hond of paard aan het wandelen tijdens schemering of in het donker, dan weet u zeker dat u en uw dier zich met de Ezydog Adventure Light veilig in het verkeer kunnen bewegen, en goed opvallen voor andere weggebruikers.
Ezydog hondenlampje zelfs zichtbaar bij hond met lange haren.

Waterdichtheid:
Met waterdichtheid bedoelen we daadwerkelijke waterdichtheid! De meeste honden zijn dol op water. Adventure Light voor honden is waterdicht tot 100 m. Niet dat we nu denken dat u samen met uw hond gaat duiken, maar we weten allemaal dat veel honden het heerlijk vinden om aan de rand van een meer of zee te spelen. Adventure Light voor honden is ontworpen voor en gebruikt door het leger, en is grondig getest en zeer robuust.

Soort licht: Constant of knipperend
Temperatuur-interval: Van 50°C tot -40°C
Afmeting: 40 x 30 x 25 mm.
Gewicht: 22 gram.
Levensduur lampje: meer dan 100 000 uur.
Kleuren: oranje, groen, blauw, rood en wit.
Omnidirectioneel: Zichtbaar in straal van 270°

Garantie - uw veiligheid!
Ezydog Adventure Light voor honden is ontworpen voor en gebruikt door het leger, en voldoet daarom aan de hoogste veiligheidsnormen! De garantie op het product is 3 jaar.

Merk:
EzyDog

Dit product nog niet beoordeeld. Wees de eerste! :-)

Schrijf een beoordeling