Categorieen

Beoordelingen

 
  • 17%
Het Honden Boek, We lopen met de hond, of neemt de hond stiekem een loopje met ons?

Het Honden Boek

Adviesprijs: € 17,95  
€ 14,95
U bespaart: € 3,00 (17%)
704
Op voorraad
+

Het Honden Boek

Het boek dat elke honden gelezen moet hebben:

We lopen met de hond, of neemt de hond stiekem een loopje met ons?
Met een knipoog van kritiek naar draagtasjes, trimsalons en hondentrapjes geeft dit boek uw hond talloze nuttige tips over de ware vreugden van een hondenleven: stinkgeuren zijn om in te rollen, bomen zijn om te markeren, schoenen zijn om kapot te knauwen en postbodes dienen te worden verjaagd. Maar ook verhaalt het van hondenmoed en hondenlef, zoals de tocht van de eerste hond die poot zette op Noord-Amerikaanse bodem. Over de eervolle verrichtingen van dappere honden in de oorlog. Over de eerste ruimtevaart hond. Over het legendarische optreden op het witte doek van Cujo, Old Yeller en de woeste beagle-bende in Omen III, en andere filmhonden.

Het geeft ook nuttige adviezen over de omgang met katten en mensen, en gaat in op al die zaken die een hond altijd al wilde weten maar niet durfde te vragen. Wij mensen maken de dienst uit en we hebben alles onder controle... denken we. We lopen met de hond, of neemt de hond stiekem een loopje met ons?
Want onder al de vrolijke onzin in dit boek zit een boodschap verborgen: honden hebben hun eigen agenda...Zo werd dit lijfboek voor eigenzinnige honden een boek dat elke hond gelezen moet hebben.....

 

Dit product nog niet beoordeeld. Wees de eerste! :-)

Schrijf een beoordeling