Categorieen

Beoordelingen

 
Honden transport met de Pet Tube

Pet Tube

 
€ 64,95
:
+

Honden Pet Tube voor op de auto achterbank

Exclusief in het assortiment van Natte Neuzen is de superkwalitatieve Pet-Tube. Dit is een briljante innovatie op het gebied van honden - dieren vervoer onderweg en op reis.
Speciaal ontworpen voor het gemak van u en uw dieren. Heeft door de perfecte kwaliteit materialen en mooi ontwerp een zeer luxueuze uitstraling. Uw auto blijft schoon en netjes, onderwijl u er zeker van bent veilig met uw dier(en) te reizen.

De Pet-Tube beschermt u en uw dieren tijdens de reis, de dieren kunnen de chauffeur niet storen, en zijn veilig in geval van een ongeval. Pet-Tube is gefabriceerd van hoogwaardig HDF (Heavy Duty Fabric), is waterafstotend en kras (nagels) bestendig. Dankzij een bovenzijde van stevig geweven net, is een perfecte luchtcirculatie gecreëerd met weinig lichtverlies voor de dieren.

ita.tube-klein-autobank.jpg ita.tube-plat-dragen.jpg ita.tube-op-bank-punten-werkfile.jpg

Door de HDF structuur en de elasticiteit kunt u de Pet-Tube op verschillende manieren gebruiken door hem aan te passen op de lengte van uw hond, of de laadsituatie (ruimte) van dat moment. Dus geheel of half uitschuiven is mogelijk (Geheel plat ingeschoven is het slechts een pakketje van ± 6 cm dik.
Door de HDF (Heavy Duty Fabric) is de Pet-Tube waterafstotend.
Ook buiten en op de camping is de Pet-Tube een welkom onderdak (eigen stek) voor uw trouwe viervoeter.
De Large is voor gebruik op de achterbank van uw auto, maar kan voor de helft ingeschoven ook naast u op de bijrijderstoel.
Tevens verkrijgbaar het met de bodem van de Pet Tube meegevormde kussen "Comfort Pillow" klik hier

 • Hoge weerstand door   nagelproof fabrikaat.
 • Veiligheidsgordels, voor   bevestiging aan autostoel.
 • Sluit rits (maakt bij niet gebruik een plat pakket van de Tube)
 • Krasbestendige dicht te ritsen deur.
 • Hoge weerstand en waterdichte HDF bodem.
 • Verstelbare lengte.
 • Opvouwbare structuur.

  Verkrijgbaar in twee maten:
  Maat Small Ø 40 cm, uitgeschoven lengte 48 cm.
  Maat Large Ø 60 cm, uitgeschoven lengte 120 cm.

ita.tube-buiten.jpg ita.tube-auto-mini.jpg ita.tube-auto-achterbank.jpg ita.tube-waterproof.jpg

Een super product ! De pet tube aangeschaft voor onze nieuwe auto. Veilig, makkelijk vast te zetten, mooi, je kijkt er zo overheen door de achteruitkijkspiegel en ook de communicatie met Natte Neuzen was een 10! Echt een aanrader! Als kussen hebben wij in de Pet-Tube een oud tuinstoelkussen gelegd; Ideaal! Gr Lysette
Bijzonder praktisch en veilig ding! Ik rijd met een dubbel-cabine hondenuitlaatbus. De grote honden gaan achterin de laadruimte en het kleine spul ligt prinsheerlijk in de Pet Tube op de achterbank. Waterdicht, makkelijk op te vouwen en schoon te maken en de bekleding blijft lekker schoon.
Schrijf een beoordeling