Categorieen

Beoordelingen

Info Instant Fence

Hoe het werkt:

De eerste stap :
Het systeem begrijpen: Het draadloze omheiningssysteem van PetSafe is veilig, comfortabel en doeltreffend voor alle huisdieren die meer dan 3,6 kg wegen. Uw dier draagt een halsbandontvanger met contactpunten die in aanraking zijn met de hals. Zodra uw dier is afgericht, mag het vrij rondlopen binnen zijn gebied. Wanneer uw huisdier bij het grensgebied komt, geeft de halsbandontvanger een waarschuwingstoon gevolgd door een veilige elektrostatische correctie via de contactpunten om de aandacht van het dier te trekken tot het terugkeert binnen zijn gebied. Zodra uw huisdier is afgericht, zal het de elektrostatische correctie vermijden.

Consequente training maakt het verschil:
Zoals elke eigenaar weet, kunnen honden ongelooflijk veel leren uit een goede training. Maar om het gewenste resultaat te bereiken, is vaak heel wat tijd en geduld nodig. Wij willen u helpen zoveel mogelijk voordeel te halen uit het draadloze afrasteringssysteem van PetSafe. Daarom vindt u bij het product een handleiding, inclusief een gids voor een training gespreid over 2 weken waarin de belangrijkste stappen voor u en uw hond staan uitgelegd.

Extra ontvangerhalsband:
Hebt u meer dan één hond, dan kunt u nog extra ontvangerhalsbanden verkrijgen. U kunt het systeem gebruiken voor een onbeperkt aantal honden op voorwaarde dat ze elk een ontvangerhalsband van het draadloze afrasteringssysteem van PetSafe™ dragen.

Productkenmerken:
Volledig draagbaar, u hoeft geen draad in te graven. De hond krijgt een lichte elektrostatische correctie zodra hij het grensgebied overschrijdt. Richt uw hond in 2 weken af.Doorbraakbeveiliging. 5 instelbare correctieniveaus + “beep only”-modus.Indicator voor lege batterij op ontvanger. Geschikt voor een instelbaar cirkelvormig oppervlak tot 2400 m2 (24 ares) of 55 m diameter. Opgesteld in 1 à 2 uur.Waterdichte ontvanger.

Terug naar de pagina onzichtbare omheiningen klik hier

Geen producten in deze categorie