Garantie

Op alle producten in de webshop is 1 jaar fabrieks garantie, en mocht er na een jaar toch een probleem zijn dan proberen we dat altijd voor u zo voordelig mogelijk op te lossen.

Ik heb spijt van mijn aankoop, mag ik mijn geld terug?

Ja, U heeft een bedenktijd van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, vanaf de dag dat u het product ontvangt. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 1- 2 dagen crediteren.

Wij vergoeden alle betalingen van uw bestelling, inclusief eventuele leveringskosten die door ons in rekening gebracht zijn voor het te retourneren product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u de retourzending meldt. Tenzij wij u aanbieden het product zelf bij u af te halen, wachten wij met terugbetalen tot wij het product terug hebben ontvangen, of tot u aantoont dat u het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt bij het bestellen van het product, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor u.

Wilt u uw bestelling ruilen of retourneren klik hier

Wat als ik iets koop en de maat klopt niet?

Bij de meeste producten staat duidelijk aangegeven welke maat uw hond nodig heeft. Zo vallen sommige producten klein en anderen groot. Het is belangrijk dat precies de aangegeven maattabellen worden aangehouden. Zo kan een flinke grote hond bijvoorbeeld wel eens medium hondenschoentjes nodig hebben. Mocht de maat toch niet kloppen dan kunt u het product ruilen of retourneren. Wanneer wij uw (ongebruikte) artikel terug hebben ontvangen zenden wij u de juiste maat toe.