Categorieen

Beoordelingen

Honden fietskar

De hondenfietskar DoggyRide

Is bij Natte Neuzen sinds 2002 verkrijgbaar en inmiddels in vele modellen en uitvoeringen, de Doggy Ride is de meest verkochte en kwalitatief de allerbeste honden fiets aanhanger op de markt.

Enjoy the ride together

Hondenfietskar DoggyrideLogo_DR.jpg

De DoggyRide is al in 2003 uitgeroepen tot de beste hondenfietskar en sindsdien alleen maar verbeterd. De ramen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit ventilerend fijn gaas, waar de poten niet in verstrikt kunnen raken, en zelfs tegen krabben bestand zijn. Het dak kan opengeritst als een echte sunroof. De bodem bestaat uit een stevige kunststof en is anti-slip. De aanhanger kan eenvoudig opgevouwen worden om mee te nemen op vakantie. Er is de mogelijkheid om twee honden in de kar aan te lijnen.

Sinds 2009 is de Doggy Ride weer uitgeroepen tot de allerbeste honden fietskar, met de grootste veiligheid door de verlaagde bodem en zwaartepunt, en de trekstang in het midden.

 

Let op:  DoggyRide heeft zijn prijzen drastisch moeten verhogen.
De DoggyRide’s worden op veel websites op het internet voor goedkopere bedragen aangeboden. Dit zijn echter wel veelal nog overjarige modellen. Wees u zich hier a.u.b. bewust van.
Ook zijn er webshops die de adviesprijs eerst extreem hoog opvoeren en dan "veel" zgn. korting geven.

Natte Neuzen probeert altijd zijn artikelen zo scherp en eerlijk mogelijk aan te bieden voor u als klant. Echter hebben wij geen overjarige DoggyRide’s meer, en zijn wij afhankelijk van een nieuwe duurdere voorraad.
Bij Natte Neuzen koopt u veilig en vertrouwd, met zeer goede service en garantie!