Categorieen

Beoordelingen

 
  • 11%
Hondenfietskar Doggy Ride Novel Red Rebel Gray

Doggyride Novel

Adviesprijs: € 349,00  
€ 309,00
U bespaart: € 40,00 (11%)
:
+

Hondenfietskar Doggy Ride Novel

Dit nieuwe model honden fietskar is door de verlaagde bodem en trekstang in het midden de VEILIGSTE hondenfietskar die verkrijgbaar is.De DoggyRide Novel is het resultaat van meer dan 5 jaar innovatie en bestuderen van het gedrag van honden in een honden fietsaanhanger.

Doggy Ride®, NOVEL

de stoerste, de beste, de VEILIGSTE !! de lichtste, de Novel weegt slechts 12 kg door alluminium frame.
De Doggy Ride Novel is de Rolls Royce onder de hondenfietskarren, het verlaagde zwaartepunt verzekerd stabiliteit terwijl de 20-inch wielen zorgen voor een comfortabele fietstocht.
Bij deze vernieuwde versie is de trekstang in het midden bevestigd, wat de stabiliteit én veiligheid zeer ten goede komt. Ook heeft deze NOVEL nu een alluminium frame, waardoor deze robuste trailer nu slechts 12 Kg weegt.
Door het voorraam dat uit twee gedeelten bestaat kan uw hond zijn kop uitsteken om de omgeving in de gaten te houden terwijl hij/zij een correcte zithouding heeft voor de juiste verdeling van de druk op de as.
De fietskar is om te zetten naar een tent of bench, en met een waterfles houder is de fietskar volledig uitgerust voor een fietsvakantie.
Geniet van de trip met uw beste maatje in ons meesterstukje van de product familie.
De hondenfietskar is niet geschikt  voor het vervoer van personen !!

novel-trailer-11-300.jpg Novel_green_dog_290.jpg Logo_DR.jpg

Nummer één op het gebied van veiligheid.
Verlaagd zwaartepunt voor optimale stabiliteit. Zitpositie en vormgeving trekstang zijn voor veiligheid en stabiliteit ontworpen. Zijsteunen die vermijden dat het doek de wielen niet kan raken. Ramen en doek laten regen en zon niet door, en zijn bestand tegen krabben. Aan de zijkant en voorzijde reflectie strepen op de cabine.Aanlijnpunten voor twee honden. De Doggy Ride Novel wordt inclusief aanlijnset geleverd.

Uitstekend Comfort:
Alluminium frame voor aanmerkelijk minder trekgewicht. Verstelbare trekstang en koppeling, zodat de zitruimte altijdhorizontaal staat.Alloy velgen en roestvrijstalen spaken voor duurzaamheid. Stabile en gemakkelijk te reinigen anti-slip bodem. Uit twee delen bestaande vooropening met regenscherm. Regen/stof voorscherm voor gevoelige ogen, en tegen spatten. Kussen verwerkt in de vooropening om het hoofd op te leggen. Bodem van stevig PE met een verhoogd draagvermogen tot 55 kg. Boodschappenvak en waterfleshouder in achterzijde. In en uitspring opening vóór en achter.

Vooruitstrevend in multifunctionaliteit:
Quick release wielen die er zeer gemakkelijk op en af te klikken zijn. Eenvoudig om te vormen tot kennel / bench om de hond te trainen. Cabine past in stationwagen voor de langere uitjes. De cabine is bruikbaar als tent voor op de camping. Te gebruiken als wandelbuggy middels een optionele wandelset. Voor fietsvakanties of boodschappen is er een optioneel bagagerek verkrijgbaar. Ras categorie: Midden tot grotere honden (schofthoogte max 65 cm)

Technische omschrijving:
 Wiel / Band: 20 inch x 175
 Laadruimte: 80 L x 56 B x 65 H
 Laadvermogen: 45 Kg
 Gewicht: 12.00 Kg
 Breedte: 78 cm
 Bodem:  Anti-slip bodem
 Garantie: 1 jaar op het doek, 5 jaar op het frame

Merk:
Doggyride
Besteld en dag nadien reeds geleverd. Zeer degelijke fietskar, lichtgewicht. Aanrader !
De fietskar bleek bij ontvangst beschadigd. We mochten de fietskar terug sturen en kregen gelijk een nieuwe fietskar. Ook de verzendkosten werden vergoed Vriendelijke man, geen gezeur, alles verliep vlekkeloos. Wij kunnen Natte Neuzen ten zeerste aanraden. Onze pup van 5 maanden moet nog wennen aan haar nieuwe fiets, maar dit gaat zeker lukken. De kar ligt prima achter de fiets.
De Doggyride Novel is de Porsche onder de fietskarren. Het is een geweldige fietskar met een zeer stabiele wegligging. Door het aluminium frame is deze ook niet zwaar. Het voordeel van de Doggyride is dat de wielen er snel aan en af kunnen. en de fietskar is heel makkelijk open- en dicht te vouwen, wat maakt dat je deze als een compact pakket kunt vervoeren. Daarnaast zit er nog een dwarsstang tegen het dak voor extra stabiliteit. Mijn hond (Irish Glen of Imaal terriër van 6 maanden) gaat met erg veel plezier in de fietskar. Het fijne van de Novel t.o.v. de original is dat deze aan de achterzijde geen gaas heeft, waardoor je hond de geborgenheid heeft en dus minder prikkels, zonder dat dit ten koste gaat van de ventilatie. Wij hebben eerst een fietskar gehuurd (de original) om uit te proberen of zij dit leuk vindt en om te kijken wat zo'n ding achter de fiets doet. Mijn hond is in de Novel rustiger dan in de original, doordat zij minder prikkels heeft. De achterzijde van de kar is voorzien van een vak waar je eventueel nog wat platte spullen in kunt stoppen. Kortom, als je bereidt bent een Doggyride aan te schaffen, is de overweging voor de Novel zeker de moeite waard. Wij zijn er heel erg blij mee en er zal veel gefietst worden met mijn hond. De website Natteneuzen beveel ik zeker aan, omdat de communicatie en de service is zoals deze hoort te zijn.
Rijdt heel soepel, hond vind het heerlijk om er in te zitten en kan zo op haar oude dag ook nog gezellig mee.
De Doggyride Novel is een erg fijne fietskar met een prettige stabiele wegligging. Onze hond (Labradoodle pup van 3,5 maanden) gaat steeds met plezier in de kar, of we hem nu achter de fiets gebruiken of als wandelkar... zelfs wanneer hij geparkeerd staat in de schuur zoekt ze hem op, dus aankomende vakantie gaan we hem zeker ook gebruiken als bench. Verleden weekeinde hadden we de pech dat tijdens het fietsen één van de wielen van de Doggyride er af liep. Gelukkig zijn we alleen geschrokken en heeft niemand (ook de hond die tijdens het voorval in de fietskar lag) schade op gelopen. Maar wel zijn we de moer van het wiel en de beschermdop kwijt. Maandag gelijk een email gestuurd naar Natte Neuzen. Nog diezelfde dag ontving ik een bevestiging van mijn email… geen standaard bevestiging, maar eentje waarin aangegeven wordt welke actie ze ondernemen (waar zie dat tegenwoordig nog)… er wordt contact opgenomen met de importeur. Op dinsdag ontvang ik opnieuw een mail. Het probleem wordt opgelost… een nieuwe moer en beschermdop worden mij kosteloos toegestuurd… en dat terwijl het geen garantie verhaal is. Kortom zowel Natte Neuzen als de Doggyride Novel zijn aan te bevelen!
Schrijf een beoordeling