Categorieen

Beoordelingen

 
  • 3%
Hitch adapter extra koppeling voor speciale fiets

Hitch adapter extra koppeling voor speciale fiets

Adviesprijs: € 36,95  
€ 35,95
U bespaart: € 1,00 (3%)
876
Op voorraad
+

DoggyRide Hitch adapter extra koppeling voor speciale fiets

Tevens is er een tweede extra koppeling te bestellen voor montage op een tweede fiets, zodat u als u de kar met een andere fiets wilt voortbewegen niet steeds de koppeling hoeft over te zetten op de andere fiets.

De koppeling adapter is een aanvulling op de reguliere koppeling om de fietskar aan fietsen te koppelen waarvoor de reguliere koppeling niet past.
Over het algemeen, fietsen die een koppeling adapter vereisen zijn fietsen met een versnellingsnaaf, elektrische fietsen of fietsen met een ‘breezer dropout’.
De koppeling adapter verplaatst de connectie van de as naar het frame.

Hitch adapter extra koppeling voor speciale fiets

ONDERDELEN NODIG VOOR DE INSTALLATIE:
De koppeling adapter en de reguliere koppeling welke komt met de DoggyRide® fietskar zijn beide nodig om de installatie te voltooien.
INSTALLATIE:
Installeer de koppeling adapter op de achtervork van de fiets.Draai de knop er af en plaats de twee delen rond de achtervork en klem ze naar elkaar toe. Het platte deel behoort aan de achterkant en de kant waar de uiteinden op zitten aan de voorkant.Plaats dan de reguliere koppeling op de schroef, zet de ring er op en draai de knop er weer terug op. Zie bovenstaand een afbeelding met de juiste installatie.

Merk:
Doggyride

Dit product nog niet beoordeeld. Wees de eerste! :-)

Schrijf een beoordeling