Categorieen

Beoordelingen

 
 • 13%
Hondenfietskar DoggyRide Mini trailer Rood

Doggyride Mini Trailer

Adviesprijs: € 224,00  
€ 195,95
U bespaart: € 28,05 (13%)
:
+

De doggyride mini hondenfietskar

is de topper voor het vervoer van kleinere honden, gemakkelijk in en uit te vouwen, dus snel startklaar,en gemakkelijk weer in te vouwen, de kwaliteit van deze honden fietskar is subliem.

Uw hond is graag in uw gezelschap en is graag buiten. Om het makkelijker te maken dat uw hond mee kan tijdens winkelen of een fietstochtje hebben wij een model toegevoegd aan de populaire DoggyRide product family, de Doggy Ride Mini. Om de kleinere hond (of honden) een onderkomen te verschaffen. Niet ingepakt in een fietsmandje, maar een eigen ruimte (maar lieft 2200 cm2) om te zitten, slapen of gewoon rond te kijken.Een in het oog springend design met trendy kleuren voor optimale zichtbaarheid.

De cabine kan afzonderlijk gebruikt worden als tent of bench. Niet alleen handig voor een kampeervakantie, maar ook voor training. Al de nodige spullen zijn altijd binnen handbereik met het boodschappenvak (inhoud 4 liter) en houder voor de drinkfles. Door het dakraam komt het zonlicht binnen. Met een maximaal laadgewicht van 25 kg is uw hond best tevreden. De hoogwaardige kwaliteit van de componenten garandeert jarenlang fietsplezier. Indien u de Mini Trailer ook als wandelwagen wilt gebruiken kunt u de los te bestellen mini wandelset tevens meebestellen

Mini_TR_nw_300.jpg

 • Product Garantie: 1 Jaar
 • Bodem: Anti Slip
 • Wiel/Band: 12-inch met pull release
 • Laadgewicht: 25 Kg
 • Laadruimte: 56 x 38 x 50 cm
 • Breedte Fietskar: 65 cm
 • Afmeting opgevouwen LxBxH:58x38x25 cm
 • Gewicht: 10,2 Kg
 • Bovendoek: 600D polyester met fijnmazige ramen en doorzichtige dakopening.
 • Kleuren: Urban Red/Black en Rave Green/Gray.
 • De Doggy Ride Mini Trailer wordt inclusief aanlijnset geleverd.

Merk:
Doggyride
Zeer tevreden over de service! De doggyride mini is echt geweldig. Zelfs de kat vindt het heel fijn om erin te liggen. We hebben twee boerenfoxen, samen 18 kilo. De ruimte is net te doen. Wanneer men honden heeft die graag een beetje ruim willen liggen dan zonnig een maatje groter nemen.
Ik ben al twee jaar in het bezit van de doggyride mini fietskar. Wat een feest om onbezorgd met je hond te kunnen fietsen. Mijn dwergschnauzer vindt het een té gek karretje en laat zich als een prinsesje door het landschap vervoeren. Omdat mijn hond oud is en niet zo mobiel meer is heb ik er dit jaar ook een wandelset bij gekocht. Ik kan het karretje binnen twee minuten ombouwen en nu kan ik ook weer langere afstanden wandelen. De doggyride is ook meegegaan op vakantie. Helaas kwam ik er achter dat ik de fietsbeugel thuis had laten liggen. Ik heb Natte Neuzen gebeld en zij hebben een nieuwe beugel per express naar Denemarken verstuurd. Heel fijn dat zij zo soepel zijn, meedenken en hun afspraken netjes nakomen. Alle lof voor de doggy ride en Natte neuzen! Mocht je nog twijfelen, ik zou zeggen gewoon doen!
We hebben de doggy ride mini zaterdag 23-05-2015 opgehaald bij de natte neuzen Zijn zeer vriendelijk geholpen Zijn er mee wezen fietsen hij gaat als een zonnetje achter de fiets aan je voelt hem niet zo licht loopt hij ( perfect) en de hond Emma is er helemaal weg van en wij ook
Zeer tevreden over natteneuzen.nl. goede service, vriendelijke geholpen, snelle levering. Bij vragen bereikbaar in de avond en zeer tevreden met afhandeling van vragen. Doggyride is perfect. Snel in en uit elkaar te halen. Mooie kwaliteit. Komt overeen met productbeschrijving. Bedrijf zou ik zeker aanbevelen.
Schrijf een beoordeling