Categorieen

Beoordelingen

 
Hondenlooplank Carramp Easy Steps

Hondenloopplank Carramp

 
€ 215,00
906
Op voorraad
+

Hondenloopplank Carramp Easy Steps van het merk Dog Box

logo-4pets-200.jpg      HOOGSTE Kwaliteit, lichtgewicht, en ingeschoven zeer compact!

De hondenloopplank Carramp is kwalitatief werkelijk top.De plank is prachtig afgewerkt, en vervaardigd van de hoogste graad materiaal, en komt uit dezelfde fabriek als de Super kwaliteit DogBox. De Carramp bestaat uit drie delen en is daardoor zeer compact en neemt weinig ruimte in beslag, afmetingen ingeschoven 70x42 cm en 8 cm dik,en is voorzien van rubber slipvaste voetjes.De totale lengte uitgeschoven is 150 cm.Het totaal gewicht is slechts 5,5 KG

De Carramp is gemakkelijk in en uit te schuiven, en zodra de plank "ligt" worden de segmenten meteen "vergrendeld".De draagplank kan belast worden tot 100 kg, en is alleen geschikt als loopplank voor dieren.Het loopvlak is uiteraard antislip, met een leuke uitstraling door de "botjes"Kortom, het is gewoon een super handig en lichtgewicht hanteerbaar honden/auto gebruiksartikel.

carramp-open-300.jpg             carramp-fold-206.jpg

 

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg

Hondenloopplank Easy Steps Carramp

 

Merk:
Dog Box 4Pets EasySteps
We hebben dagelijks plezier van deze loopplank elke dag 2 honden van 40 kilo die er gebruik van maken . Erg fijn dat hij zo compact is en nog stevig ook . We hebben hem nu zeker een jaar in gebruik en werkt nog steeds prima een top loopplank .
Schrijf een beoordeling