Categorieen

Beoordelingen

Hondenschoentjes Grip-Trex

Natte Neuzen TOP product !! Hondenschoentjes van het wereldmerk RuffWear, revolutionair nieuw ontwerp.
Deze hondenschoen is  echt TOP kwaliteit, met een Vibram zool.

De Grip Trex honden schoentjes hebben een update ondergaan, een wijziging in uitstraling, maar vooral zijn ze nu  flexibeler en buigzamer geworden, waardoor het comfort voor de hond nóg beter is geworden.

Bestellen, onderaan op deze pagina.

De ongeëvenaarde revolutionaire hondenschoenen van Ruff Wear worden toegepast bij wondjes aan de poot, moeilijk opstaan op gladde vloeren lopen op harde oppervlakken, lange wandelingen op ruw terrein, lopen naast de fiets aan de springer in de koude sneeuw, ijs, zoute strooisel op straat, heet asfalt, stukjes glas of enig ander oppervlak waarop de voeten van de hond beschermd moeten worden.
Onderhoud: riempjes/klittenband vastzetten, in de wasmachine apart van andere was. Mild wasmiddel, warm water, zachte cyclus laten wassen, plat neerleggen om te drogen.

  • Revolutionair nieuw 2017 ontwerp.
  • Hoogste kwaliteit.
  • Flexibel en buigzaam.
  • Uitstekende pasvorm.
  • Comfortabel.
  • Duurzaam.
  • Beschermd de hondenpoot.
  • Uitstekende Grip
rw_logo_125.gif

 Sinds Februari 2008 hebben de Duitse Politie honden ook deze Grip Trex schoentjes. klik hier

Lees hier het verhaal van een blije hond met zijn Grip Trex schoentjes.

Deze nieuw ontworpen lijn hondenschoentjes genaamd Grip Trex is revolutionair te noemen. Bij het ontwerp heeft men zich laten inspireren door de menselijke schoen, en dit heeft een revolutionair nieuw model, hoog kwalitatief product opgeleverd. De anatomische vorm, zoals bij de menselijke schoen voor de "bovenbouw", geeft een uitstekende pasvorm waardoor de schoenen gemakkelijk aangaan. De revolutionaire zool van Vibram genaamd "Grip Trex™" geeft een zeer goede grip door het perfecte profiel, een uitstekend comfort en nu nóg flexibeler en buigzamer duurzaamheid. Deze schoentjes zijn bij uitstek geschikt voor het zwaardere werk, zoals trektochten en lange wandelingen.

De schoenen zijn ontworpen om te sluiten rond de enkel, maar onder de hoger gelegen achterteen. Bij bepalen van de maat is de breedte van de hondenpoot maatgevend.