Categorieen

Beoordelingen

 
  • 8%
Pet Safe Onzichtbare omheining Instant Fence

Onzichtbare omheining Instant Fence.

Adviesprijs: € 399,00  
€ 369,00
U bespaart: € 30,00 (8%)
012 6085
Op voorraad
+

PetSafe onzichtbare omheining met radio signaal

Dankzij het draadloze afrasteringssysteem Instant Fence van PetSafe kan uw hond vrij rondlopen binnen de vastgelegde grenzen rondom uw woning.

Het systeem bestaat uit: Zender met netstroomadapter, ontvanger met aanpasbare halsband voor een halsomtrek van 15 tot 70 cm, Handleiding en africhtingsgids,  50 grensvlaggetjes, korte contactpunten voor kortharige honden, lange contactpunten voor langharige honden.

Fabrikant PetSafe:
Wij zijn dierenvrienden, net als u. Ons bedrijf bestaat uit huisdiereneigenaars en dierenvrienden. Wij weten dus precies hoe het is om ons leven en huis met hen te delen. En net als u willen we alleen het allerbeste voor onze huisdieren. Daarom gaan we erg ver in het ontwikkelen van producten die de kwaliteit van leven verbeteren en waarmee huiseigenaren van over de gehele wereld hun dieren veilig, gemakkelijk en efficiënt kunnen africhten. Wij hopen dat u en uw huisdier nog vele jaren van onze producten zullen genieten.

    
                                               Installatie Video                                                                                                Trainings Video 

Instant Fence:
De Instant Fence is makkelijk in gebruik, er hoeft niets geïnstalleerd te worden. De Instant Fence is een geheel nieuw concept welke de hond ontmoedigt om weg te lopen. Een ontvanger aan de halsband van de hond ontvangt een continu radiosignaal welke door de zender wordt uitgezonden. De zender heeft een bereik van maximaal Ø55 meter waarmee een veilige zone gecreëerd wordt waarbinnen de hond zich vrij kan bewegen. Wanneer hij echter te dicht de grens nadert die hij niet mag overschrijden krijgt hij een waarschuwingssignaal te horen. Gaat hij toch verder dan krijgt hij een correctie die vervelend genoeg is om de lust om verder te lopen te ontnemen.

Wanneer de hond gewend is aan het systeem, kan dit ook mobiel worden gebruikt, bijvoorbeeld op de camping, bij een vakantiehuisjes etc. U hoeft immers niets te installeren, en niets in te graven. Geschikt voor een instelbaar cirkelvormig maximaal oppervlak tot 2400 m2 of Ø55 meter diameter en vanaf minimaal 27 meter diameter. (De Instant Fence is traploos in te stellen met een bereik tussen Ø3 en Ø55 meter). Het bereik gaat gewoon door muren en ramen.

Klik hier voor een EXTRA ontvanger in geval u de set voor twee honden wilt gebruiken.

Rondom uw woning 2400 M2 vrije ruimte voor uw hond.
Het systeem bestaat uit:
Zender met netstroomadapter.
Ontvanger met aanpasbare halsband voor een halsomtrek van 15 tot 70 cm.
Handleiding en africhtingsgids. 
50 grensvlaggetjes.
Korte contactpunten voor kortharige honden.
Lange contactpunten voor langharige honden.

PetSafe Instant Fence onzichtbare omheiningPetSafe Instant Fence onzichtbare omheining Logo_pet_save.gif

Voor een goede werking is het belangrijk de hond te laten wennen aan de Instant Fence en een trainingsperiode van 2 weken elke dag 10 minuten in acht te nemen om de hond te leren waar de grenzen zijn. Om deze training te vergemakkelijken worden er speciale vlaggetjes meegeleverd welke op de grenzen worden geplaatst totdat de hond geleerd heeft waar die grenzen zijn.
Voor instructies onzichtbare omheiningen klik hier

De halsband is instelbaar.
•Is alleen geschikt voor honden.
•Heeft een maximaal bereik van ongeveer 2400  M2 ( Ø55 meter)
•Zet altijd een cirkelvormig gebied af.
•Kan makkelijk worden meegnomen als de hond het kent. (camping/buitenverblijf)
•Geen plaatsing, geen draad noch paaltjes.
•Gemakkelijk te gebruiken dankzij de video en de handleiding.

Merk:
PetSafe

Dit product nog niet beoordeeld. Wees de eerste! :-)

Schrijf een beoordeling
Instant Fence extra ontvanger
  • 10%
€ 199,00 € 179,00