Categorieen

Beoordelingen

 
  • 9%
Pet Safe Radio Fence

Radio Fence omheiningssysteem met draad

Adviesprijs: € 218,95  
€ 199,00
U bespaart: € 19,95 (9%)
:
+

PetSafe Radio Fence onzichtbare omheining  afrastering.

De Radio Fence is een onzichtbare omheining die ervoor zorgt dat de hond of kat de tuin niet uit kan zonder dat er daarvoor hele hekwerken of muren geplaatst hoeven worden.

Fabrikant PetSafe:
Wij zijn dierenvrienden, net als u. Ons bedrijf bestaat uit huisdiereneigenaars en dierenvrienden. Wij weten dus precies hoe het is om ons leven en huis met hen te delen. En net als u willen we alleen het allerbeste voor onze huisdieren. Daarom gaan we erg ver in het ontwikkelen van producten die de kwaliteit van leven verbeteren en waarmee huiseigenaren van over de gehele wereld hun dieren veilig, gemakkelijk en efficiënt kunnen africhten. Wij hopen dat u en uw huisdier nog vele jaren van onze producten zullen genieten.
   
                                    Video systeem installeren                                                                                          Trainings Video

Radio Fence:

De radiofence werkt d.m.v. een antennedraad (lus) die rond de omtrek van de tuin wordt gelegd, deze antennedraad kan zowel over als onder de grond worden gelegd. Op plaatsen waar de hond wel door mag lopen, bijv. de ingangsdeur van uw woning moet u de draden "twisten" (in elkaar draaien) op die plaats komt er dan geen signaal en kan de hond probleemloos doorlopen. De radio fence is geschikt voor honden en katten. De antennedraad is de grens welke de hond/kat moet leren niet te overschrijden. De zender is aan deze antennedraad aangesloten en zendt hierdoor een permanent gecodeerd radiosignaal van zeer lage frequentie uit. De ontvanger die aan de halsband van de hond/kat bevestigt zit, detecteert dit radiosignaal vanaf een (regelbare) afstand van één tot drie meter van de antennedraad. Een piepsignaal waarschuwt de hond/kat wanneer deze te dicht bij de grens komt (signaalzone).
Wanneer de hond/kat deze waarschuwing negeert en de grens toch dichter nadert wordt de hond/kat gecorrigeerd door een lichte statische impuls. Deze correctie is absoluut onschadelijk voor de hond/kat, maar zal hem de lust ontnemen om de grens dichter te naderen. Met een korte opvoeding, 1 á 2 weken enkele minuten per dag, zal de hond/kat geleerd hebben de grens (antennedraad) niet meer te overschrijden.

PetSafe Radio Fence Kleine Hond

Het trainden van de hond/kat is een belangrijk onderdeel voor een goede werking van het systeem. Ook al reageert de hond/kat na een paar keer trainen goed, het is toch belangrijk de training volledig af te ronden gedurende de aanbevolen 14 dagen. De vlaggetjes worden neergezet op  de plaatsen waar de hond/kat regelmatig voorbij komt. Deze dienen geplaatst te worden aan de binnenkant van de signaalzone (het gebied waar een waarschuwingssignaal wordt afgegeven). Zo is het de hond/kat makkelijk duidelijk te maken waar de signaalzone begint.

Als de hond/kat nu dreigt over de grens te gaan moet de band die het piepsignaal afgeeft in de buurt van de hond/kat gehouden worden en duidelijk een commando NEE of een ander gebruikelijk, negatief commando worden gegeven. De hond/kat daarna weer naar de veilige zone brengen en belonen. Op deze manier raakt de hond/kat bekend met het systeem en de grenzen.
Voor de Radio Fence is het absoluut noodzakelijk dat u de hond / kat TRAINT.

tuin1.jpg tuin2.jpg tuin3.jpg

De radiofence is leverbaar in 2 verschillende uitvoeringen:
Radio Fence kit Standaard, incl 150 mtr.
Draad en 1 ontvanger.
Uit te breiden tot 2500 meter draad.
Voor katten en kleine / middelgrote honden.

Radio Fence kit Super met dezelfde inhoud:
maar dan voor middelgrote en grote honden.
Alle uitvoeringen worden geleverd incl. 1 halsband (ontvanger).
Duidelijke instructie video.
Handleiding en trainingsgids.

Eveneens leverbaar voor tweede hond of kat een extra ontvanger voor de  "standaard" radio fence

Ook voor de "Super" radio fence is een extra ontvanger leverbaar.

Merk:
PetSafe

Dit product nog niet beoordeeld. Wees de eerste! :-)

Schrijf een beoordeling