Categorieen

Beoordelingen

 
EQDOG Pro Life Vest hondenzwemvest

EQDOG Pro Life Vest hondenzwemvest

 
€ 94,50
:
+

Pro Life Hondenzwemvest EQDOG

Het EQDOG honden zwemvest is de allerhoogste klasse qua pasvorm, kwaliteit en gebruikte materialen, het is zacht en soepel, en tevens enorm sterk, comfortabel en veilig.

Het lichtgewicht zwemvest is volledig waterproof, en zal absoluut geen water opzuigen, en heeft een zeer hoog drijfvermogen. De pasvorm van dit EQDOG High Tech hondenzwemvest is fenomenabel en sluit als een tweede huid aan op uw hond. Andere hondenzwemvesten willen achterop de rug nogal eens omhoog gaan staan, dit Pro Life Vest sluit daar juist heel mooi aan. Het EQDOG Pro Life Vest heeft een gestroomlijnde vormgeving, wat uw hond in en uit het water een goede bewegingsvrijheid geeft.
Let op:   Lees hier de test van het zwemvest door Trudie Rutten, auteur van het boek "honden aan boordwww.hondenaanboord.nl

Bovenop het EQDOG Pro Life Vest zit een stevige handgreep, waarmee u de hond gemakkelijk uit het water kunt tillen, de handgreep is getest en kan tot 180 kg dragen. Onderop de buik zitten brede flappen waarop de hond als het ware ligt te drijven en dus zeer comfortabel kan zwemmen, en een goede ondersteuning heeft van buik en nek.

Op de borst en buik kan het zwemvest worden geopend en is d.m.v. sterke nylon banden en klittenband gemakkelijk af te stellen op de maat van uw hond.

Door de diverse EVA Foam stukken in de lengte sluit dit zwemvest mooi om de hond heen. De Thermo form Technologie zorgt voor slijt- en scheurbestendigheid. De buitenkant bestaat uit gelamineerd PVC. De binnenkant bestaat uit EVA foam. Deze combinatie maakt het hondenzwemvest super licht en geeft de hond een hoog drijfvermogen.

Tevens zijn er reflecterende elementen aangebracht voor een betere zichtbaarheid en veiligheid.

EQDOG's Pro Life Vest is recent uitgebreid getest en heeft een super beoordeling gekregen!  Lees het complete verslag hier.

Maat Omvang rond de nek Borstomvang Ruglengte
XS 29 - 37 cm 47 - 61 cm 23 cm
S 39 - 50 cm 61 - 76 cm 33 cm
M 44 - 56 cm 71 - 91 cm 42 cm
L/XL 56 - 72 cm 81 - 100 cm 48 cm


Kenmerken EQDOG Pro Life hondenzwemvest:

 • Anatomische 3D-vormgeving.
 • Lichtgewicht Dual Density foam.
 • Hulp handvat met een draagvermogen van 180 kg.
 • Brede buikband voor meer comfort en veiligheid.
 • 100% waterproof.
 • Reflecterende accenten voor meer veiligheid.
 • Verstelbaar voor verschillende honden.
 • Makkelijk schoon te maken.
 • Slijtvast en scheur vast.
 • Verstelbare klittenband en buikband.
 • Vacht vriendelijk klittenband.
  Hondenzwemvest EQDOG-PRO life vest  Hondenzwemvest EQDOG-PRO life vest

 

Merk:
EQDOG

Dit product nog niet beoordeeld. Wees de eerste! :-)

Schrijf een beoordeling