Categorieen

Beoordelingen

 

SoggyDoggy absorberende deurmat

 

 

 
€ 44,95
197
Op voorraad
+

SoggyDoggy deurmat

Elke hondenbezitter herkent het ... De hond wil uitgaan in de stromende regen en dan weer naar binnen komen, water, modder, vuil afzetten en die irritante poot prints over schone vloeren. Veel handdoeken gereed bij de deur en 's werelds grootste deurmat is niet afdoende voor de natte hond ... Maar de SOGGY DOGGY DOORMAT is dat WEL!
Ook geweldig voor in de auto, of hondenbench.
Afmetingen 66x93 cm

Wat is het geheim?

Super absorberend, duurzaam, microfiber chenille!

Elk van de "noedels" in de Soggy Doggy Doormat® en Soggy Doggy Super Shammy is gemaakt van miljoenen  ultrafijne geweven strengen  tezamen, zodat het oppervlak van deze producten veel groter is dan je op het oog zou denken! Het uitgestrekte oppervlak is het geheim van de enorme absorberende kracht van microfiber chenille en droogt super snel!
Door de microfiber chenille-mix kan de Soggy Doggy Doormat het water opzuigen als een spons! De deurmatten absorberen 5x meer water dan gewone katoenen deurmatten, en blijft ook bacteriën en geurvrij!  (en de Super Shammy kan tot 7x het gewicht in water houden!)  Het materiaal is bijzonder effectief werkend en kan direct in de wasmachine en droger! Maar de chenille maakt het ook fluweelzacht onder gevoelige poten en buikjes.

Afmeting 66 x 93 cm