Categorieen

Beoordelingen

 
Hondendraagtas Back Pack Pet Carrier

Back Pack Pet Carrier

 
€ 59,95
:
+

Hondendraagtas Backpack Pet Carrier:

Deze dieren draag rugzak voor op de rug of op de buik is een geweldige tas om kleine dieren over langere afstanden te kunnen dragen.

back-pack-pet-carrier.jpg  Ricky-at-Game-Fair.jpg

De kleine Ricky geniet optimaal van de nieuweBack Pack Pet Carrier. Zijn baasje draagt hier de tas op de buik, is ook goed mogelijk.

Backpack Pet Carrier:

Deze dieren draagtas - rugzak is een geweldige tas om kleine honden, katten of andere dieren over langere afstanden te kunnen dragen. Doordat de tas op de rug gedragen wordt, kan de drager gemakkelijk langere wandelingen maken terwijl het huisdier comfortabel in de tas zit. Het is ook mogelijk de tas op de buik te dragen. In de tas kan een dier gedragen worden met een gewicht tot 10 kilo.

Let op: een gewicht tot 10 kg wil niet zeggen dat een hond van 10 kg er altijd in past, (een te grote hond is soms licht van gewicht, en een kleine hond die er goed in zal passen kan wel zwaarder zijn dan 10 kg, dus let goed op de maten van de tas die hieronder in Groen vermeld staan, laat de hond eens zitten op de vloer en meet dan welk zit oppervlak hij nodig heeft en de hoogte van de tas in verhouding tot de zittende hond.

De totale hoogte is 36 cm. Breedte 30 cm. Oppervlak bodem inwendig 29x20 cm

Binnen in de tas is een aanlijnmogelijkheid, zodat de hond er niet uit kan springen, en veilig moet blijven zitten. Indien gewenst kan de tas ook worden dichtgemaakt, zodat het huisdier niet uit de tas kan, het raampje van gaas wordt dan met een rits dichtgemaakt. Daarnaast heeft de tas nog allerlei handige opbergvakken en ritsen voor de eigen spullen.

Deze handige meest verkochte hondendraagtas is leverbaar in de kleuren:
ZWART -  ROOD  - TIGER  -  URBAN STYLE GRAY  -  FLOWER FIELD

Hondendraagtas Back Pack Pet Carrier ZwartBPPC_Rood_150.jpgBPPC_Tiger_150.jpgBPPC_Urban_Style_Gray_150.jpgBPPC_flower_field_150.jpg

Super fijne rugzak voor onze Meggie, een kruising tussen Jack Russel en chihuahua. De eerst geleverde rugzak was helaas bij een band niet goed doorgestikt maar bij melding werd er direct een nieuwe rugzak toegestuurd. Super, bedankt voor de service!
Ik vind het super snel in huis en mijn teckel dwerg zit er graag in
Met een dag binnen! Prachtige kwaliteit erg blij mee!!
produkt was snel geleverd. zowel op de buik als op de rug makkelijk te dragen. onze maltezer zit er voortreffelijk in. licht in gewicht, zelfs ermee fietsen ging super.
geweldig wij zijn meer dan tevreden met deze rug/buik tas, goede kwaliteit, veel ruimte binnenin, en de zakjes opzij en aan de voorzijde zijn optimaal, onze hond ligt heel rustig en tevreden op het zachte kussentje onder in de tas, en kan heerlijk naar buiten kijken door het gaas aan de zijkanten,,,is echt een aanrader voor het hondje en natuurlijk voor jezelf,
Maandagmiddag besteld en de volgende dag al in huis. De rugzak, die wij als borstzak gebruiken voldoet volledig aan onze verwachting, ook de kwaliteit van de rug ( borst ) zak is prima. Ook bedankt voor de goede telefonische voorlichting, wij hebben nl. een jackrussel, en deze heeft meer dan genoeg ruimte in de zak. Makkelijk te dragen en de hond en wij uiterst tevreden.
Ooit zal ik dit ideale rugzakje wel eens kopen.
Dit is een ideale rug(borst)zak voor Remie (westhighlander) en voor mij aangezien we allebei van de natuur en lange wandelingen houden. Remie is inmiddels 13 jaar en de laatste jaren nogal ziekelijk waardoor die lange wandelingen niet meer konden. Nu is het probleem opgelost ze zit heerlijk relaxed in de rugzak te genieten en zo nu en dan mag ze een een stuk lopen zolang ze zelf kan en wilt. Deze tas is de ideale oplossing voor ons!!
Schrijf een beoordeling