Categorieen

Beoordelingen

 
Honden autostoeltje Cushioned Car Booster Seat

Honden autostoeltje Cushioned Car Booster Seat

 
€ 37,95
234
Op voorraad
+

Honden autostoeltje

Autostoeltje met luchtkussen, voor kleine honden.

De Cushioned Car Booster Seat is een praktisch autozitje en de ideale oplossing voor kleine honden in de auto. Op deze manier kunnen honden op goede hoogte in de auto zitten om uit het raam te kijken. Klikt met gemakkelijke sluitingen eenvoudig aan elke bijrijderstoel vast. Honden krijgen minder last van autoziekte als ze uit het raam kunnen kijken. Precies zoals dat geldt voor mensen.

aircushionbooster.jpg  cushioncarrier.jpgLuchtkussen

Bij kleine hondjes is het ook een stuk veiliger als ze op 1 plek in de auto zitten, en niet bij elke bocht door de auto rollen. De Cushioned Car Booster Seat heeft een zitoppervlak van 40 cm x  36 cm, de zitdiepte is 17 cm, en is geschikt voor honden met een gewicht tot 10 Kg. De onderkant van de Cushioned Car Booster Seat bevat een compartiment waarin een (bijgeleverd) luchtkussen gestopt kan worden. U kunt hiermee zelf de hoogte en het comfort bepalen voor uw meereizende huisdier, die natuurlijk lekker met de weg meedeint op het comfortabele luchtkussen.
Er is binnenin het honden zitje een aanlijnriempje om uw hondje aan te lijnen. 
Deze Cushioned Car Booster Seat is verkrijgbaar in de kleur: Zwart

Hond in de auto:
De meeste honden vinden het geweldig om mee te rijden in de auto. Dus om uw hond een eigen plek in de auto te geven is wel zo veilig, op deze manier kan uw hond niet meer los door de auto lopen en u afleiden tijdens het rijden. Ook is het in veel andere landen verplicht om uw hond vast de zetten in de auto op straffe van een boete.
Het is sterk aan te raden om het honden autozitje te gebruiken in combinatie met een goed en veilig hondentuig om te voorkomen dat de hond bij een eventuele botsing of noodstop door de auto geslingerd wordt.

Merk:
Doxtasy
Snelle levering vriendelijk aan telefoon kon Door overschrijving na ontvangst Betalen super Geweldig stoeltje ben benieuwd hoe mijn teckel het ervaart
Eén van mijn beste aankopen ooit, super.
Superstoeltje voor mijn Chihuahua.
Bestelling 21543. Binnen 2 dagen had ik het hondenstoeltje in huis. Onze jonge Cairn was niet blij in de auto. Hij rilde en zat zielig in een hoekje van de achterbank. Nu zit hij heerlijk en kan naar buiten kijken. Tot nu toe bibbert hij niet meer. Door de verhoger zit hij 25 cm hoger. Het is erg goed vast te zetten. Zitten veel banden aan. Een aparte clip om aan de riem vast te zetten. Na het delen op Facebook hebben meer eigenaren met een Cairn hem besteld.
Wah gekkenhuis m,n hondje heeft het hele weekend er in gezeten ze vond het geweldig nu kan ze lekker meekijken en heeft veel bekijks aanrader
Super blij mee! Mijn dwergkeesje van 3 kilo is wagenziek. Nu kan ze meekijken naar buiten en heeft ze nergens meer last van. Ook nog eens veilig door het riempje wat haar op haar plek houdt.
Voor mijn teckel van 5 kilo gekocht. Stevig materiaal en handig vast te zetten in de auto. Ze blijft er prima inzitten. Ben er heel blij mee!
Onze mini Yorkie heeft dit hondenstoeltje voor het eerst gebruikt tijdens onze reis naar Engeland. In no time was ons hondje blij, kon zich ontspannen en lekker uit het raam kijken met een grote glimlach :-) Ik vond het fijn dat ze veilig kon zitten d.m.v. de veiligheidsriem. Kortom een zeer goede aankoop en snelle levering.
Lang gezocht Prima oplossing Erg blij mee:)
Super comfort en veiligheid in de auto. Onze Maltezerpup van 4 maanden oud, heeft vandaag voor het eerst in haar hondenstoeltje gezeten, ze vond het geweldig, door het luchtkussen prima hoogte waardoor ze lekker alles op de weg kon zien, en zeer comfortabel zitten bij bochten en hobbels op de weg. We zijn zeer tevreden met deze geweldige aankoop, en ook nog eens de snelle levering. Een echte aanrader wanneer je veilig met je hondje de weg op wilt gaan.
Schrijf een beoordeling