Categorieen

Beoordelingen

 
  • 7%
Pod I Love hondenfietsmand

Pod I Love hondenfietsmand

Adviesprijs: € 127,95  
€ 119,50
U bespaart: € 8,45 (7%)
:
+

Pod-I-Love luxe honden/katten fietstas voor aan het fiets stuur

Wordt geleverd inclusief fietsstuur houder en schouderband.

Met deze ruime SUPERKWALITEIT luxe fietsmand mag u gezien worden door de bijzondere vorm en gebruiksvriendelijkheid is deze fietstas een aanrader.
Te gebruiken voor op uw fiets, maar ook als u de tas losklikt is deze met de luxe schouderriem gemakkelijk te dragen, doordat deze tas door de ingebouwde "inham" zich als het ware "om" uw lichaam heen hangt. De tas is lichtgewicht en weegt slechts 1,6 kg, en er kunnen hondjes tot 10 kg in vervoerd worden. De afmeting is breedte 48 cm, hoogte van de bak 20 cm, totaal hoogte inclusief koepel 32 cm. De koepel is er met een rits indien gewenst eenvoudig af te nemen, en in de tas is een aanlijnmogelijkheid voor uw huisdier. Inclusief luxe verstelbare  schouderriem. De houder voor aan het stuur is in 15 verschillende standen verstelbaar, waardoor de tas op alle modellen fietsen horizontaal af te stellen is. De tas is volledig af te sluiten, waardoor u uw huisdier ook in het vliegtuig mag meenemen. Verkrijgbaar in de kleuren: Orange-Grijs of Zwart-Grijs. Door het opengewerkte materiaal heeft het dier genoeg frisse lucht.

PodIlove_main1_194.jpg PodIlove_main2_194.jpg PodIlove_main3_194.jpg PodIlove_main4_194.jpg

LET OP: Er is ook een los te bestellen EXTRA bevestigings houder Klickfix voor aan het stuur van een tweede fiets, zodat u de mand gemakkelijk op een andere fiets kunt klikken. Door de mand met de rode knop (derde afbeelding bovenstaand) aan of af te klikken van de houder.
LET OP: Tevens is nu ook de Wandelwagen Quadro Stroller Frame voor de Pod-I-Love te bestellen, klik hier

PodIlove_hr1_189.jpg PodIlove_hr2_189.jpg PodIlove_hr3_189.jpg PodIlove_hr4_189.jpg
Handige verstelbare handgreep aan bovenzijde, zie afbeelding 4 bovenstaand.

PodIlove_st1.jpg PodIlove_st2.jpg PodIlove_st3.jpg PodIlove_st4.jpg

De houder (klickfix) voor aan het stuur in 15 standen te verstellen, daardoor altijd horizontaal af te stellen.

Deze hondenmand is zeker het einde, ondanks dat er 1 zwak punt is: het materiaal. Ik gebruik de mand nu een vol jaar, bijna dagelijks. Ondertussen zijn baleinen die vorm geven aan de oranje bovenkant al door de stof heengegaan en heb ik ze provisorisch met naald en draad weer onder de stof vastgenaaid.... Ook begint de stof waar de baleinen zitten te slijten. Jammer voor zo'n hele dure mand!!! Ook jammer, omdat deze mand zo goed van vorm is: de hond kan lekker liggen en zo multifunctioneel: ik gebruik hem als schoudermand waardoor de hond veelal best winkels in mag, in de auto met de gordel eromheen en natuurlijk op de fiets is hij geweldig!
Omdat ik vaak met mijn mountain bike ga fietsen,is de Pod I Love een zeer sportieve hondenmand.
Schrijf een beoordeling