Categorieen

Beoordelingen

 
  • 29%
Honden Regenjas ruffwear Aira Rain Jacket

Honden Regenjas Ruffwear Aira Rain Jacket

Aanbieding, laatste exemplaren € 25,00 korting.
Niet alle maten zijn meer beschikbaar.

Adviesprijs: € 84,95  
€ 59,95
U bespaart: € 25,00 (29%)
:
+

Honden Regenjas ruffwear Aira Rain Jacket

Exclusieve lancering in Europa.
Ruffwear is er trots op de  nieuwe volledig waterdichte, winddichte en ademende regenjas voor honden te kunnen bekendmaken.
Geïnspireerd en vernoemd naar het vallende water van de Aira Force, Lake District UK.

Exclusieve lancering in Europa. Ruffwear is er trots op de  nieuwe volledig waterdichte, winddichte en ademende regenjas voor honden te kunnen bekendmaken.

Ruffwear combineert outdoor technologische innovatie met gebruiksvriendelijke functionaliteit om de nieuwste kleding te creëren voor de herfst / winter seizoen.

De vraag vanuit  de consument is een belangrijke stimulans voor de productie van de Aira Rain Jacket met volledige rug bedekking om de hond over de volle lengte droog te houden tijdens een regenbui.

De weerbestendige kwaliteit van de Aira hondenregenjas wordt gecombineerd met een om te vouwen stormkraag voor  nog betere bescherming tegen regen.

Deze Aira regenjas past OVER het Web Master Harness en over het Front Range Harness.

Honden regenjas Aira Rain Jacket Twilight Gray

Maattabel:
Meet de borstomvang van de hond, over het dikste gedeelte van de borstkas vlak achter de voorpoten.
Valt uw hond met de maat tussen twee maten in, kies dan de grotere.

Maat XXS XS S M L XL
Borstomvang 33 - 43 cm 43 - 56 cm 56 - 69 cm 69 - 81 cm 81 - 91 cm 91 - 107 cm


Dezelfde hoge kwaliteit en sublieme pasvorm die we van Ruffwear gewend zijn komt tot uiting in de Aira Regenjas voor de hond.

Met autolock gespen aan elke kant voor een goede pasvorm en been lussen om de jas comfortabel op zijn plaats te houden,
zelfs in winderige omstandigheden.

Een mix van nylon en polyester stoffen werd speciaal gekozen voor verhoogde duurzaamheid en beter draperen rond het honden lichaam.  De stof is ook DW-100 beklede (vergelijkbaar met mensen regenjassen) om waterafstotendheid te garanderen.

Honden regenjas Aira Rain Jacket beenlussen en ademende stofHonden regenjas Aira Rain Jacket Lekvrije riem bevestigingHonden regenjas Aira Rain Jacket Verborgen autolock gespen

Praktisch gebruikersgemak is van groot belang daarom is het staartgebied  staart gebied onbedekt gehouden, zodat de hond gemakkelijk  zijn behoefte kan doen zonder dat het baasje paniek te bezorgen.
Ook de verstelbare banden kunnen gemakkelijk weggewerkt worden zodat ze niet op de grond slepen of  nat of beschadigd kunnen raken.
De lichtgewicht Aira Rain jacket is gemakkelijk tot een klein pakje op te vouwen en in uw zak te stoppen als het tijdens de wandeling opeens niet meer regent.

Bepalen van de maat:
Het Aira jacket is verkrijgbaar in 6 verschillende maten, zie maatabel onderstaand, bepaal de maat door de borstomvang van de hond te meten rondom het dikste gedeelte van de borstkas achter de voorpoten. Indien de maat van uw hond tussen twee maten in valt, neem dan de grotere maat voor een betere bedekking.

Honden regenjack Aira Rain Jacket DiagramHonden regenjack Aira Rain Jacket maattabel

De Aira Rain honden regenjas is ook een fantastisch product voor wandelen in het donker, door de 3 mm reflecterende band op het honden regenjack is het ook dan zichtbaar, en nog zichtbaarder indien u het ruffwear hondenlampje “beacon” aan de  bevestiging lus klemt.

Tevens kan de regenjas perfect gedragen worden OVER het Front Range Harnas of  het Web Masters Harness, waarbij u de riem gewoon door de lekvrije opening op de rug aan het harnas kunt klikken.

Kleuren: Twilight Gray en Red Rock

Kenmerken:

  • Ademend materiaal voor extra comfort.
  • Stormkraag voor extra bescherming.
  • Lichtgewicht en compact op de vouwen.
  • Beenlussen bieden mooi aansluitende pasvorm.
  • De riem wordt aan het onderliggende tuig bevestig door de opening in de regenjas.
  • Autolock gespen voor eenvoudige aan en uit trekken van de jas.
  • In de schemering of in het donker beter zichtbaar door de reflecterende band.
  • Light loop voor het bevestigen van het hondenlichtje “The Beacon”.

 

Merk:
Ruffwear
Een prachtige jas van hoogwaardige kwaliteit. XXS past precies bij onze dwergteckel. Ook de combinatie met het harnas van ruffwear is prima. Makkelijk om aan te trekken. Kortom wij en onze teckel zijn blij met deze aankoop. Ook de service van de Natte Neuzen is super goed en persoonlijk.
Mooie regenjas, na het plaatsen van de bestelling had ik de regenjas al de volgende dag binnen. Goed kwalitatief materiaal, en droogt snel.
deze regenjas is echt een uitkomst voor mij. Ik ga bijna elke dag een flink stuk wandelen in het bos met de honden. bij terugkomst thuis moest ik ze altijd afdrogen met een handdoek, wat veel geklieder en ergernis veroorzaakte, omdat ze zich al hadden uitgeschud voordat ik een handdoek kon pakken. Nu met de regenjas blijven ze heerlijk droog, de pootjes deed ik altijd al met de paw plunger. de aanbieding met het gratis lampje is ook erg leuk! in het donker zie ik ze nu goed lopen.
Schrijf een beoordeling