Categorieen

Beoordelingen

 
Hondenrugzak Approach Pack Ruffwear

Hondenrugzak Approach Pack nieuw

 
€ 99,95
:
+

Ruffwear Approach hondenrugzak

De hondenrugzak Approach Pack is net zoals de Ruffwear Palisades Pack  geheel vernieuwd en herontworpen. Eveneens is de Approach vervaardigd van dezelfde topkwaliteit. Het verschil met de Palisades is dat deze rugzak niet de watercompartimenten heeft.
Ontworpen voor een dagelijks gebruik met fantastische prestaties, pasvorm en functionaltiteit. Het comfortabele (eveneens vernieuwde) WebMaster Harness frame zorgt voor een goede stabiliteit en drukverdeling. De pasvorm is op 5 verschillende punten aan te passen voor honden in alle soorten en maten.

rw_logohr_300.gif

Hondenrugzak Approach Pack Ruffwear 

Kenmerken:

  • Vaste tassen met een ruimtebesparende, lichtgewicht en aerodynamische vorm.
  • Een voorwaartse gewichtsverdeling in de tassen waardoor de ideale lading/draag positie ontstaat.
  • Veel details als waterdichte ritsen, reflecterende details voor een verhoogde zichtbaarheid en lussen om o.a. speeltjes tussen te klemmen.
  • Met het WebMaster Harness als basis wordt een goede stabiliteit en gewichtsverdeling gegarandeerd.
  • 5 verschillende mogelijkheden om de pasvorm aan te passen en zo voor iedere hond de ideale pasvorm te creëren.
  • Ontworpen met goede bescherming voor de hond, goede pasvorm en meer dan genoeg ruimte voor de hond om zich vrijelijk te bewegen.

Nieuw: Extra opbergvakje met ritssluiting boven op linker en rechter tas.
Tevens is er voor gebruik in het donker het Ruffwear veiligheids lampje "the beacon" deze kan via de "Light Loop" bovenop het zwemvest bevestigd worden met de clip.
Hondenzwemvest Approach Pack Ruffwear  

Bepaal de juiste maat aan de hand van onderstaande maat tabel. Bij overlappende maten, kies voor de kleinere rugzak voor een lichtere bepakking en minder volume. Gebruik niet de inhoud van de rugzak als enige overweging bij het kiezen van een maat, gebruik de borstomvang voor de beste pasvorm.
De borstomvang meten over het breedste/dikste gedeelte van de borstkas achter de voorpoten.

Pasvorm: De rugzak moet goed aansluiten op het lichaam van de hond om de bepakking stabiel te houden en om verschuiving en beweging te voorkomen. Let er goed op dat ieder zak een gelijke en gebalanceerde bepakking heeft. Meer over het gebruik van hondenrugzakken en nadere informatie leest u hier.

Maat * Borstomvang Inhoud in Liter totaal * Borstomvang gemeten rondom het dikste
gedeelte van de borstkas achter de voorpoten.
XS 43 - 56 cm 6 Liter
S 56 - 69 cm 12.5 Liter
M 69 - 81 cm 13 Liter
L/XL 81 - 107 cm 24 Liter

De inhoud van de rugzak is de inhoud in liters van de linker en rechter tas tezamen.
De Approach is verkrijgbaar in Meadow Green en Orange Poppy, tijdelijk nog de modellen 2015/2016 in Pacific Blue en Campfire Orange.  

Merk:
Ruffwear
Het was even lastig om tot de juiste maat te komen (kleine brede hond) maar samen met de super service van Natte Neuzen en een ruiling vandaag de goede maat in de gewenste kleur gekregen!!! Hij zit als gegoten
Wij hebben al jaren rugtassen voor de honden en vele everschillende gehad, maar dit is de eerste die echt toppie zit! Zo vast als een huis! Je betaald wat meer, maar je hebt serieus goede kwaliteit! Onze honden worden ook blij als ik de rugzakken pak. Alleen bij het aandoen was het even denken, want er zit maar aan 1 kant een sluiting... Dus met een grote hond zoals die van ons kan het wat onhandig zijn...
Voor alles van Ruffwear betaal je wat meer maar, het is ook altijd heel erg waar voor je geld! Bij Ruffwear denken ze echt na over gebruiksgemak, zeker voor de outdoor hondenliefhebber. Deze rugzak is perfect af te stellen. Zit daardoor heel erg goed. Erg kwalitatief en mooi gemaakt. Hij staat ook gewoon cool bij je hond. Echt een aanrader, zeker als je een werkhond hebt! Mijn bordercollie wordt al blij als ik hem aandoe bij hem;)
Zojuist is de (lime) Approach pack voor onze hond binnengekomen. Ik ben er zeer tevreden over. Had eerst een gewone rugzak geprobeerd uit de dierenwinkel, maar die schoof en had simpele bandjes (die in de huid schuren). Wat een kwaliteitsverschil met deze mooie Approach pack. De bandjes zijn mooi afgewerkt en gepolsterd waardoor ze voor draagcomfort voor de hond zorgen. Een aanrader die zijn prijs meer dan waard is.
Schrijf een beoordeling