Categorieen

Over Ons

Natte Neuzen honden outdoor & trekking is sinds 2001 online op het internet, en is gespecialiseerd in dierenbenodigdheden speciaal voor uw hond of honden. Onze hondenbenodigdheden zijn uitsluitend van de beste kwaliteit, en u, maar zeker ook uw hond, zullen gegarandeerd het maximale plezier van onze producten waarderen.

Wij trachten zoveel mogelijk alle artikelen op voorraad te hebben, zodat we uw bestelling binnen 24 uur aan u kunnen verzenden.

Wij streven naar enkel en alleen tevreden klanten, en doen dagelijks onze uiterste best om dat streven werkelijkheid te laten blijven, service en garantie staan bij ons dan ook hoog in het vaandel.

De artikelen in ons assortiment zijn gebaseerd op gebruik voor, door en met uw hond, maar er zijn ook artikelen (bijv. hondendraagtas) die ook voor katten of andere huisdieren zeer effectief te gebruiken zijn.

Artikelen ruilen is uiteraard geen probleem, gewoon terugsturen (voldoende gefrankeerd) met een berichtje erbij waarop u aangeeft welke maat, of ander artikel u wenst om te ruilen, we sturen u dan per ommegaande het nieuwe artikel toe.

Verzendkosten 
Ga voor de tarieven naar F.A.Q.

Betalen

U kunt op 8 verschillende veilige manieren uw bestelde artikelen aan Natte Neuzen betalen.

  • Vooraf per bank/giro - Betaalgegevens staan in de orderbevestiging die u per mail ontvangt.
  • i-DEAL - Online betalen, (klik hier) snel en veilig. (aanbevolen)
  • Mr. Cash (BE) - Online betalen.
  • Sofort Banking (DE) - Online betalen.
  • Rembours, betaling aan postbode bij aflevering.
  • Visa 
  • Mastercard
  • Maestro


Woont u niet in Nederland, dan heeft u om een bankoverschrijving te doen een zogenaamd IBAN code nodig, en de BIC/SWIFT code van onze bank:

BIC/SWIFT: RABONL2U
IBAN: NL56 RABO 0372 6392 91

SSL Veillig

De natteneuzen webshop is SSL beveiligd, dus uw gegevens zijn veilig bij Natte Neuzen, zodra u een artikel besteld en naar de "kassa" gaat ziet u links boven in de browserbalk dat het HTTP veranderd in HTTPS, dit betekend dat u via een beveiligde internet verbinding uw betaling kunt doen, kijk voor meer informatie betreffende SSL hier.

Tevens zijn wij aangesloten bij webshop keurmerk.

Ons assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe kwaliteits artikelen, en het is dus zeker de moeite waard om onze shop regelmatig te bezoeken.

Wij hopen dat u veel (kijk) en koop plezier in onze webwinkel zult ervaren, en wensen u, en zeker ook uw hond veel comfort en gemak van onze kwaliteits honden/dierenbenodigdheden.