Categorieen

Beoordelingen

PetAlways

PetAlways gezonder en langer leven voor hond en kat

IS UW HUISDIER TE DIK? daar kunt u iets aan doen met Petalways.

Dierenartsen weten uit ervaring dat overgewicht het levensgenot dramatisch kan verminderen van je hond of kat. Door middel van slimme voederbakken i-Bowl, activiteiten meters mini GPS (activity tracker voor honden en katten) en Fit-Light voor honden en katten worden huisdiereigenaren ondersteund.
PetAlways voor het voorkomen en aanpakken van overgewicht. Het is ook niet voor niets dat de PetAlways oplossingen worden aanbevolen door dierenartsen

Over Petalways

PetAlways is gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen om huisdieren een langer, leuker en gezonder leven te bieden. Een huisdier is immers onderdeel van een gezin en verdient het beste.

De missie van PetAlways is om met innovatieve oplossingen niet alleen inzichten te geven in het gedrag van huisdieren, maar ook om eigenaren bij de hand te nemen door middel van op maat gesneden advies. Hierdoor behoren te dikke honden en katten tot het verleden.

Het team van PetAlways zit verspreid over veschillende locaties in meerdere landen. Vanuit Nederland probeert PetAlways zoveel mogelijk Europese huisdier eigenaren te ondersteunen en te helpen met slimme oplossingen.