Categorieen

Beoordelingen

 
  • 12%
Altra honden fietsbeugel dogrunner

Altranet Fietsbeugel "DogRunner".

Adviesprijs: € 59,95  
€ 52,95
U bespaart: € 7,00 (12%)
951
Op voorraad
+

Altranet Fietsbeugel "DogRunner".

De Altra fietsbeugel "DogRunner" is qua prijsstelling het voordeliger alternatief voor de Originele Zwarte
Springer, welke al bijna 20 jaar wordt aangeboden en tot volle tevredenheid wordt gebruikt in de praktijk.

Altra fietsbeugel "dogrunner"

Bijna twintig jaar heeft Altranet zich ingezet voor het importeren, introduceren en bekend maken van de Springer uit Noorwegen. In deze perioden zijn we meer dan 20 keer op televisie verschenen in programma’s zoals Dieren Manieren van Martin Gaus, Blik op de Weg en Tros Actua.
Daarnaast is deze unieke honden fietsbeugel in vele magazines en landelijke kranten verschenen.

Altra fietsbeugel "dogrunner" Let op! Het patent op het prachtige en kwalitatief hoogaardige product "Springer" is recentelijk verlopen en er zijn enkele goedkope varianten op de markt gekomen die niet op de dezelfde kwaliteitseisen zijn getest.
Daarom houden wij de originele TUV goedgekeurde Springer in ons assortiment. Om u de keuze te bieden brengen wij nu naast de Springer de Altra Fietsbeugel "Dogrunner" op de markt.

Let op! Net als de Springer is ook de Altra Fietsbeugel TÜV (technische keuringsdienst Duitsland) gekeurd. Voor deze fietsbeugel is er ook een Altra Montageklem verkrijgbaar.

Het verschil met de Zwarte Springer is dat bij de DogRunner niet de veiligheidsmechanismen worden meegeleverd, maar deze zijn uiteraard wel apart te bestellen van het originele merk "Springer"
Veilig fietsen met de hond, nu ook met de Altra fietsbeugel.

 

Altra fietsbeugel "dogrunner" Altra fietsbeugel "dogrunner" Altra fietsbeugel "dogrunner"

Zie onderstaand op het filmpje dat de Dogrunner, maar uiteraard ook de Zwarte Springer geschikt zijn om op een gehandicapten vervoermiddel te monteren.
Ook ziet u onderstaand dat de veer ook ondersteboven gemonteerd kan worden indien u de beugel hoger op een bepaald model fiets wilt monteren, u moet dan wel de kromme bocht van de beugel afzagen.

Altra fietsbeugel "dogrunner"

Altra fietsbeugel "dogrunner" Altra fietsbeugel "dogrunner"

Merk:
Altranet Fietsbeugel "Dogrunner" Kleinmetall
Na een verkeerde bestelling van mijn kant en super service om tot de juiste oplossing gekomen, hebben we de Dogrunner vrij gemakkelijk op de fiets geïnstalleerd. Voor onze nogal schrikkerige hond is het een heerlijke manier om te rennen en overtollige energie kwijt te raken. Tevens een goede manier om conditie op te doen voor de vakantie waarin ze heel veel zal zwemmen. Bedankt nog voor jullie geduld en meedenken om deze oplossing voor ons te vinden. Ook bedankt namens onze hond. :-)
Schrijf een beoordeling