Categorieen

Beoordelingen

 
Honden Speelei

Honden Speelei

 
€ 17,95
:
+

Honden Speelei

Waarschijnlijk kent u ook het probleem dat uw hond zijn speelgoed stuk maakt.

Daar is nu een echt UNIEKE én LEUKE oplossing voor, waar uw hond ontzettend veel en lang plezier aan zal beleven, en ook uzelf raakt niet uitgekeken op uw met het speelei ravottende hond.
Nu dit unieke speelei bij Natte Neuzen in het assortiment, van deze aankoop zult u nooit spijt krijgen, het is gewoon fenomenaal!
Ook indien u soms even minder tijd hebt om de hond uit te laten, kunt u hem met dit speelei zelf zijn gang laten gaan.
Door de vorm van het ei kan de hond dit onmogelijk stuk bijten, maar er wel eindeloos mee spelen, totdat hij er moe bij neervalt.
Voor jarenlang speelplezier, dit artikel is zijn geld dubbel en dwars waard, en is onverwoestbaar!

Verkrijgbaar in 3 maten:
Small 17 x 11 cm.
Medium 27 x 16 cm.
Large 32 x 20 cm.

speelei_451.jpg Hondenei_220.jpg

Wat is er nu leuker dan een spelende hond? Spelen houdt een hond levendig en jong. Helaas zijn we vaak te druk om de gehele dag met de hond te kunnen spelen, ook al zouden we dat nog zo graag willen, daarom komt de hond toch aan zijn trekken met dit unieke vermaak ei. Bekijk het filmje om te zien dat zelfs een IJSBEER het ei niet stuk krijgt, en hoe LEUK het is voor de hond om met het ei te spelen.

Hond vindt het een geweldig stuk speelgoed. Ze blijft ermee bezig.
Hond die gek is van ballen mollen is heel blij met zijn speelei. Hij is echt niet stuk te krijgen en ze'pushed'hem de hele tuin door. Geweldig echt een aanrader..
Schrijf een beoordeling