Categorieen

Beoordelingen

 
Handsfree Gordel Heavy Duty PRO

Hands Free Gordel Heavy Duty PRO

 
€ 39,95
:
+

Handsfree gordel handen vrij bij hond uitlaten

De hands-free 'heavy duty' gordel is ook in deze pro-versie verkrijgbaar. Deze versie heeft een extra een brede band voor in de rugzijde, en is op het breedste gedeelte achter op de rug 15 cm breed. Deze artikelen worden met de hand vervaardigd, dus zijn van exclusieve topkwaliteit.

Deze gordel heeft geen V-verbinding nodig en hier kan de hondenriem direct aan de D ringen worden bevestigd middels een karabijnhaak (optie).

hands_free.jpg Karabijn.gif

Deze hands-free gordel is leverbaar in Zwart.
De veschillende lengtes zijn:
hands-free 'heavy duty PRO'   80-105cm
hands-free 'heavy duty PRO'   95-120cm
hands-free 'heavy duty PRO' 115-130cm
hands-free 'heavy duty PRO' 125-150cm

hands Free gordel heavy duty pro_clip

Uitstekende kwaliteit en comfortabele heupgordel, bij het hardlopen de handen vrij en veel betere controle over de hond als hij trekt, zonder risico dat de lijn uit je handen glipt. De aparte musketon / karabijnhaak die ik mee bestelde zou geplastificeerd mogen zijn zodat deze niet rammelt als de lijn wat vrij hangt.
Vorige week de Hands Free Gordel gekocht inclusief toebehoren. Wij hebben 2 kruising Herders en beide riemen kan ik aan de gordel klikken. Een mooie stevige constructie en doordat hij om mijn middel gaat heel stabiel. Had ik jaren eerder moeten weten! Kortom, een aanrader!
zeer comfortabel door de brede rug band. mooie degelijke uitvoering!! ook geschikt voor de grotere / zwaardere hond. met de V- verbinding krijgt de hond net iets meer ruimte om naast te blijven. én een uitstekende service!!! echte aanrader niet alleen voor de sport, maar ook om de hond naast te leren lopen.
Schrijf een beoordeling