Categorieen

Beoordelingen

 
Honden Hands free riem"heavy duty"

Hands free riem"heavy duty" 68-110 cm zwart

 
€ 37,95
6960
Op voorraad
+

Handsfree bij hond uitlaten

Hands Free gordel "Heavy Duty" de hond uitlaten met de handen vrij.

De handen vrij, reuze handig bij het joggen, wandelen of trekken waarbij beide handen vaak goed van pas komen. Ook bij het nemen van foto's of filmen is deze gordel een uitkomst. Als uw hond nog wel eens trekt aan de lijn is de hands-free gordel, met een bevestiging om de middel, ideaal omdat u zelf beter in balans kunt blijven en eenvoudiger tegengewicht kunt geven. Lichte mensen of kinderen kunnen hiermee ook zwaardere honden houden (kies wel bewust de manier van bevestigen). Deze hands-free gordel is vestelbaar van 68 tot 110 cm, en verkrijgbaar in de kleur Zwart. De breedte van de band is 7,5 cm. Voor bredere versie klik hier.

 

Handsfree_515.jpgKarabijn.gifV_verb_200.jpg

Bij de  hierboven afgebeelde riem wordt gebruik gemaakt van de apart te bestellen (extra sterke) V-verbinding met een oog, waaraan u uw eigen riem, bijvoorbeeld met een karabijnhaak zoals hier afgebeeld, kunt bevestigen aan de lus van uw riem. Zonder V-verbinding kunt u uw riem m.b.v. een karabijnhaak ook direct aan de hands-free gordel bevestigen (oog in het midden) Klik hier De gordel heeft standaard drie bevestigingspunten: twee aan de zijkant t.b.v. de optionele V-verbinding en één in het midden. De V-verbinding is ook te gebruiken om twee honden aan één lijn te bevestigen. Deze artikelen worden met de hand vervaardigd, en zijn dus van exclusieve topkwaliteit.

HandsFree riem "Heavy Duty" 68-110 cm

HandsFree riem "Heavy Duty" 68-110 cm

Zeer tevreden. Stevig, sluit goed en de hond loopt rustiger aan de lijn, ze trekt veel minder.
Snelle levering. De riem is van een erg goede kwaliteit en heeft een fijne pasvorm en is gemaakt van stevig materiaal met een goede sluiting. Ik ben er zeer tevreden mee!
Schrijf een beoordeling
€ 52,95 € 47,95
  • 6%
€ 79,95 € 74,95
€ 15,95