Categorieen

Beoordelingen

 
Solvit Carelift honden tilharnas

Honden Tilharnas CareLift

 
€ 23,95
:
+

Honden Tilharnas CareLift

CareLift™ Full-Body Lifting Harness       Kan Fulltime comfortabel gedragen worden!

CareLift honden tilharnas Full BodyCareLift honden tilharnas Full Body

CareLift ondersteunend tuig:
Voor honden die slecht ter been zijn, bijvoorbeeld na een verwonding of operatie of door ouderdom, biedt het CareLift™ tuig een comfortabele en veilige ondersteuning om het voortbewegen van een hond te verbeteren. Het tuig kan gebruikt worden met alleen het achterste deel, alleen het voorste deel of met zowel het voorste als achterste deel voor honden die wat meer hulp nodig hebben.

Het full-body tuig (voor+achter) is comfortabel voor de hond en kan prima full-time gedragen worden. Op deze manier kunt u uw huisdier elk moment hulp bieden. Het Unique ontwerp van het achterste gedeelte, ondersteund de hond vanaf beide heupen en buik, wat minder stress veroorzaakt. De CareLift™ is uitstekend geschikt om huisdieren de trap op, voertuigen in, meubels op, bij gladheid of naar buiten te helpen. Ook kan het gebruikt worden om wat assistentie te geven wanneer u met uw hond gaat wandelen. Perfect te gebruiken bij rehabilitatie van honden na een verwonding of operatie.

Met het CareLift™ systeem zijn vier til-methoden toepasbaar:

  • Alleen achter, ondersteuning van de achterhand, waarbij ofwel de verstelbare riem, of het handvat gebruikt kan worden.
  • Alleen voor, waarbij het handvat gebruikt wordt om de voorhand te ondersteunen
  • Full body, waarbij de handvatten aan voor- en achterkant gebruikt worden om zowel de voor– als achterhand te ondersteunen
  • Full body, waarbij de verstelbare schouderband gebruikt wordt om zowel de voor– als achterhand te ondersteunen en je eigen lichaam te ontzien Ook is er een extra beschermend onderdeel aanwezig, speciaal om onder de buik van een reu te bevestigen. Deze kan weg genomen worden bij een teef.
Borstomvang meten
  Borst (A) Taille (B) Gewicht hond Kleur 
Small 30 - 60 cm 30 - 66 cm   3 - 15 Kg Rood
Medium 60 - 102 cm 56 - 86 cm 17 - 35 Kg Bruin
Large 86 - 122 cm 69 - 94 cm 35 - 65 Kg Blauw


Onderstaand: CareLift™ Rear-Only Lifting Harness   Alleen achter!

CareLift honden tilharnas Rear OnlyCareLift honden tilharnas Rear Only

 

Merk:
Solvit
Onze Leonberger is bijna 11 en heeft moeite met opstaan. Met behulp van het achterdeel kan ik haar helpen zonder dat het mij óf haar kracht kost. Ze draagt het overdag en heeft er geen last van. We gebruiken het tilharnas nu drie weken en zijn er ontzettend blij mee. Een aanrader!
Dit harnas heb ik gekocht om te gebruiken met het aan en van boord tillen van onze langharige Weimaraner Bowie. We gebruikten hier eerst een reddingsvest voor, maar dit harnas is echt perfect. Het is niet goedkoop maar degelijk en goed afgewerkt.vhet tillen van Bowie is een stuk makkelijker voor ons, maar belangrijker comfortabeler voor hem. Aangezien hij al tien jaar oud is vermoed en hoop ik nog veel plezier te hebben van het tuig. Aan en van boord of waar dan ook.
Schrijf een beoordeling