Categorieen

Beoordelingen

 
Hondentuig Web Master Harness Ruffwear

Web Master Harness

 
€ 79,95
:
+

Ruff Wear Web Master Harness.

Geheel vernieuwd en herontworpen, het hondenharnas Web Master Harness van Ruff Wear, dit harnas voor de hond heeft een uitstekende pasvorm, en is werkelijk een top kwaliteit duurzaam honden harnas.
NIEUW DESIGN !! De verbinding tussen hond en mens is dit innovatieve en zeer gebruiksvriendelijke harnas om uw hond een handje te helpen waar nodig, bijv. ook bij oudere honden die de trap niet op kunnen. Het Harness biedt ook de mogelijkheid om uw hond in of op uw boot te tillen, of uit het water.
Om de oudere hond zonder uw hulp zelf de auto te laten inlopen kunt u natuurlijk ook de hondenloopplank gebruiken.
Tevens is er voor gebruik in het donker het Ruffwear veiligheids lampje "the beacon" deze kan via de "Light Loop" bovenop het zwemvest bevestigd worden met de clip.

Hondentuig web Master Harness Ruffwear

Dit geheel vernieuwde Web Master Harness is ongelofelijk goed van kwaliteit en pasvorm. Door de jarenlange ontwikkeling is dit artikel de TOP op dit gebied. Dit model is een innovatieve vijfpunts hondenharnas dat een goede verbinding tussen mens en hond realiseert, waarbij de hond zich comfortabel en veilig voelt, ook de hond die zich uit elk tuig wurmt, komt hiermee bedrogen uit, het gaat hem niet lukken. Dit harnas is gebouwd voor dagelijks gebruik, maar ook bij zoektochten met reddingshonden, en tevens zeer geschikt voor honden die slecht ter been zijn en moeten revalideren. Hondentrainers profiteren van de mogelijkheid om honden in-en uit een gletsjerspleet te tillen, en assisteren hun viervoetige werknemers in stoeltjesliften en helicopters met de handige optilhandgreep. Maar men hoeft geen lid te zijn van een reddingsteam om van de vele voordelen van dit harnas te kunnen profiteren. Dit harnas biedt in vele denkbare situaties een uitkomst. Reacties van klanten op dit artikel

hondentuig web Master Harness ruffwearhondentuig web Master Harness ruffwear

De maat meten rondom het dikste gedeelte van de borstkas achter de voorpoten, zie de video hoe de juiste maat af te stellen.
 

Maat Borstomvang
XXS 33 - 43 cm
XS 43 - 56 cm
S 56 - 69 cm
M 69 - 81 cm
L/XL 81 - 107 cm

* Borstomvang gemeten rondom het dikste
gedeelte van de borstkas achter de voorpoten.

Kenmerken:

  • Vijfpunts verstelbaar voor uitmuntende pasvorm voor honden van alle formaten en rassen.
  • Ontworpen voor "zacht" draagcomfort, ingenieus ergonomische vormgeving, en 100 % bewegingsvrijheid.
  • Met fleece omklede en met foam gevulde rekbare borst en buikbanden.
  • Voorzien van een sterke aluminium V-ring vóór de handgreep om de hond aan te lijnen.
  • 3M-Scotchlite reflecterende band langs het harnas garandeerd zichtbaarheid en veiligheid in het donker.


Dit zijn de laatste vernieuwingen:

  • De clips die meer beschermt zijn bevestigd (geïntegreerd)
  • Achterste band (buik) verbetererd.
  • Dunner: betere pasvorm.
  • Gewichtsreductie.

webmaster-lifestyle-758.jpg web-master-harness-248.jpg

Door de ventilatieopeningen is de hond in staat het harnas langere tijd achtereen te dragen. De hond heeft volle bewegingsvrijheid door het ergonomisch ontwerp, maar zal zich niet zelf van het harnas kunnen ontdoen. Ook voor oudere honden die moeilijk trappenlopen is dit harnas een uitkomst om de hond op een gemakkelijke manier te helpen de trap te beklimmen. Ook om de oudere hond de auto in te helpen werkt dit harnas uitstekend. Om de oudere hond zonder uw hulp zelf de auto te laten inlopen kunt u natuurlijk ook de hondenloopplank gebruiken.
Tevens is er voor gebruik in het donker het Ruffwear veiligheids lampje "the beacon" deze kan via de "Light Loop" bovenop het zwemvest bevestigd worden met de clip.

web-master-harness-forest-378.jpg web-master-harness-water-378.jpg

Merk:
Ruffwear
Net mijn vierde web harnas binnen. Ben er nog steeds tevreden over, prima kwaliteit. En ook snel in huis!
Wat een fijn tuig! Door de vele mogelijkheden om te verstellen kan ik het tuig goed passend maken voor mijn heidewachtel. Het tuig zit stevig, maar geeft hem voldoende bewegingsvrijheid. Het aan en uit doen is even een handigheidje. Inmiddels snapt mijn hond goed dat hij zijn pootje even op moet tillen. Doordat het tuig een groot deel van zijn rug bedekt lijkt mijn hond zich met dit tuig om wat zekerder te voelen. Al met al een goede aanvulling naast het front range harness!
Ik heb dit harnas gekocht voor onze wandelingen in de alpen voor mijn Berner Sennen. Ze loopt normaal zonder halsband/tuig, maar had totaal geen erge in dit harnas. Handig om haar te helpen een rotsblok op te klimmen en totaal geen irritaties op haar huid. Niet goedkoop, maar echt een aanrader. Ook het oog op de rug is sterk.
Als eerste mijn complimenten over de website. Overzichtelijk en met veel informatie over de producten die van uitmuntende kwaliteit zijn. Heb verschillende tuigen/harnassen aangeschaft. Geen enkel harnas vond ik goed. Tot ik dit harnas zag. Heb alle informatie goed gelezen en dacht " dit is het harnas die aan mijn eisen voldoet; goed op maat te krijgen, uitstekende kwaliteit, hond en baas vriendelijk." Ik besloot om dit harnas te kopen. De andere dag stond de postbode al voor de deur. Ik opende de doos en zag gelijk hoe mooi, degelijk het harnas is. Ook zag ik dat het harnas te klein was. Dezelfde dag retour gestuurd. De dag daarna stond de postbode weer voor de deur. Bedankt voor de goede service. Al met al gebruik draagt mijn hond elke dag het harnas. Waar andere harnassen de huid irriteerde, niet goed op maat was te krijgen was, is dit harnas een stevig passend jasje voor mijn lieve hond.
Snelle levering en goede Customer Service. Het tuig past perfect en is van zeer goede kwaliteit. Baasje blij,- hondje blij: http://www.malpiejackrussells.nl/pages/fotos/content001/album1/index.html
Ik heb nu twee harnassen, jammer dat ze alleen in het rood en zwart te verkrijgen zijn. Ik heb 6 jack Russells en die doen aan hondenracen meer kleuren zou een optie zijn!
Ik heb twee van deze harnassen. Mocht de ene vies zijn kan je de andere makkelijk wassen. Het harnas past goed is handig als de hond een stijle trap op moet lopen zeker voor de oudere hond. Het scheelt gewicht en houdt de hond zijn balans. Al met al een prima koop voor de hond!
Schrijf een beoordeling