Verzendkosten

De verzendkosten voor Nederland bedragen € 3,95 voor een normale verzending, bestellingen boven € 75,00 zijn gratis.
De verzendkosten voor België zijn € 9,95
De verzendkosten voor Duitsland zijn € 9,95
De verzendkosten voor Frankrijk zijn € 14,95
De verzendkosten onder rembours zijn € 19,95

Het bedrag dat wij bij de bestellingen berekenen is een gedeelte van de werkelijke verzendkosten, welke bij PostNL steeds hoger komen te liggen, wij berekenen slechts € 3,95 aan onze klanten door, voor een standaard pakket in Nederland.

Besteld opTijdstipBezorgd op
MaandagVoor 16.30 uurDinsdag
DinsdagVoor 16.30 uurWoensdag
WoensdagVoor 16.30 uurDonderdag
DonderdagVoor 16.30 uurVrijdag
VrijdagVoor 16.30 uurZaterdag
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag

Waarom berekenen wij verzendkosten?

Er zijn inderdaad webshops die alle bestellingen gratis verzenden, dit zijn meestal de grote webshops met duizenden bestellingen per maand, deze webshops kunnen bij de verzenders contracten afsluiten voor een prachtig laag prijsje, dat kunnen wij helaas niet omdat we niet aan zulke grote aantallen komen.
Ook zijn veel consumenten door die grote jongens een beetje gewend/verwend geraakt doordat men daar vaak geen verzendkosten hoeft te betalen, er zijn ook wat groteren die er gedeeltelijk al op terug gekomen zijn. Tevens is het zo dat u bij een winkelcentrum wanneer u zelf uw gewenste producten gaat kopen, meestal ook parkeerkosten moet betalen zowel bij de grote als bij de kleine winkelcentra, ook bent u er tijd aan kwijt.

Wat wij bieden is een uitstekende klantgerichte service en garantie, die bij de kleinere webshops die ook met de groten mee willen doen en dus ook gratis verzenden vaak ver te zoeken is, dit horen wij van verschillende klanten.
Ook bieden wij aan onze klanten de optie “Pakje Gemak” (ofwel PostNL afhaalpunt) waarmee u niet thuis hoeft te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen, maar het zelf kunt afhalen op een afhaalpunt bij u in de buurt.

Tevens bieden wij de hoogste kwaliteit artikelen met nette prijzen, wij verhogen de prijzen minimaal indien mogelijk, verschillende artikelen zijn bij ons al 6 jaar voor dezelfde prijs, daar we hebben nog geen prijsverhogingen voor doorgevoerd.

Verder is het zo dat u bij ons in de webshop met een beveiligde SSL verbinding kunt afrekenen, waardoor uw gegevens altijd veilig zijn.
Tevens mogen wij het webshop Keurmerk en Webshop Trustmark en Emota European Trustmark voeren.

Wij streven naar, en hebben alleen tevreden klanten, door onze goede service en uitstekende garanties en kwaliteit artikelen, en we zien u dan ook ná deze bestelling in de toekomst weer graag terug in onze webshop.

Wij hopen u met deze uiteenzetting betreffende de verzendkosten voldoende te hebben geïnformeerd, en wensen u en uw hond heel veel plezier van de nieuwe honden artikelen.

Verzendmethoden

PostNL

PostNL is een Nederlands postbedrijf met dochterbedrijven in België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg en Italië.
Het is een erfgenaam van het Staatsbedrijf der PTT. PostNL is door de Nederlandse rijksoverheid aangewezen als bedrijf dat is belast met het uitvoeren van de universele postdienst (UPD).
PostNL dient van dinsdag tot en met zaterdag post te bezorgen en minimaal 95% van de aangeboden post de volgende bezorgdag te bezorgen. Verder moet PostNL minimaal 2000 dienstverleningspunten hebben en moet er binnen een straal van 1000 meter een brievenbus zijn in woonkernen met meer dan 5000 inwoners. Internationaal is PostNL actief in, met name, Duitsland en Italië. In het buitenland wordt bijna een-derde van de omzet gerealiseerd.

PostNL afhaalpunt “Pakje gemak”.

Pakje gemak is een andere manier van verzenden via PostNL. Uw pakketje wordt in dit geval niet thuis afgeleverd. U kiest bij Natte Neuzen in het bestelproces de optie “PostNL afhaalpunt” en uw bestelling wordt automatisch op een afhaallocatie het dichtst bij uw woonadres bezorgd, en u ontvangt via PostNL een e-mail met het afhaaladres.

Wat is de gemiddelde levertijd?

99% van alle artikelen zijn op voorraad en kunnen direct verzonden worden, dus binnen 24 uur. Ook zijn er enkele artikelen waarvan de levertijd enkele dagen langer kan duren. Sommige artikelen worden ook met de hand op bestelling gemaakt, wat kan resulteren in een langere levertijd. Wij proberen de levertijd zo goed mogelijk in te schatten en zullen ingeval het lang gaat duren contact met u opnemen.