Categorieen

Beoordelingen

 
Honden droogdoek PetTowel

Pet Towel

 
€ 16,50
909
Op voorraad
+

Honden droogdoek Pet Towel

Gebruik de Pet-Towel op dezelfde wijze als een handdoek voor het drogen van de hond. Handig na training of regenachtige wandeling. Ook zeer geschikt voor Hondentrimsters.

Bij een middelgrote hond heeft u circa 3 handdoeken nodig, maar slechts 1 Pet-Towel, u kunt de Pet-Towel namelijk uitwringen tijdens het gebruik waardoor weer en optimale vochtopname ontstaat.

Wanneer de vacht gedroogd is kunt u ook nog even de vuile pootjes afnemen.

Spoel na ieder gebruik de Pet-Towel goed uit en berg deze vochtig op in de bijbehorende koker.

pettowel_250.jpg Pet-towel_310.jpg pettowel_300.jpg

Bij regelmatig gebruik of wanneer de Pet-Towel erg vuil is, wordt aangeraden om deze te wassen in de wasmachine op ca. 40 graden.

Indien erg vuil kan de Pet-Towel ook worden gewassen op een temperatuur van maximaal 70 graden. Te gebruiken met heet, koud of zeepwater. Nooit chemische middelen gebruiken.

Omdat de Pet-Towel antistatisch is laat hij hierdoor snel haar los. Goed uitwringen en daarna even uitslaan is voldoende. (De Pet-Towel neemt alleen loszittend haar op)

De Pet-Towel kan ook worden gebruikt voordat de hond wordt geshowd. Vooral bij donkere honden is op de vacht vaak stof en/of huidschilfers te zien. Doordat de Pet-Towel vochtig is neemt deze ook makkelijk deze deeltjes op waardoor de natuurlijke glans weer terug komt.

De Pet-Towel neemt ca. 500 tot 600 CC vocht op

Afmeting: 45 x 66 cm.  Levensduur circa 5 jaar.

ANDERE TOEPASSINGEN:
Ter voorbereiding op "kleindierenshows" wordt de Pet-Towel gebruikt om t.b.v. een show kippen te drogen. Het resultaat is zeer goed bevonden omdat men normaal gesproken met een handdoek afdroogt en nagels hierin vast blijven zitten en breken. De Pet-Towel daarentegen geeft deze problemen niet.
 

Pet-towel-logo_247.jpg
ANDERE TOEPASSINGEN:
Ter voorbereiding op "kleindierenshows" wordt de Pet-Towel gebruikt om t.b.v. een show kippen te drogen. Het resultaat is zeer goed bevonden omdat men normaal gesproken met een handdoek afdroogt en nagels hierin vast blijven zitten en breken.De Pet-Towel daarentegen geeft deze problemen niet.

Dit product nog niet beoordeeld. Wees de eerste! :-)

Schrijf een beoordeling