Categorieen

Beoordelingen

 
Boek Honden aan boord

Boek Honden aan Boord [w]

 
€ 24,90
W-707
Op voorraad
+

Boek, Honden aan boord

Trudie Rutten is een ervaren hondengedragstherapeut en Bach dierenconsulent. Varen en honden zijn haar passie. Tijdens vaartochten in binnen- en buitenland komt zij regelmatig in aanraking met verschillende honden aan boord. Uit gesprekken met hondeneigenaars bij de plezier- en beroepsvaart is gebleken dat er behoefte is aan meer specifieke informatie over honden aan boord.

In dit boek laat ze zien dat varen en honden, met de juiste kennis en vaardigheden prima kunnen samengaan, met als resultaat: meer plezier voor eigenaar én hond aan boord. Onderwerpen die aan bod komen zijn: Veiligheid en gezondheid, natuurlijk hondengedrag, leren en trainen, probleemgevend gedrag en adviezen om deze te overwinnen, een puppy aan boord, spelen en vaartochten.

Steeds meer hondeneigenaren ontdekken hoe leuk het is om de hond mee te nemen met vakanties en activiteiten bij en op het water. Dit veelzijdige boek komt van pas bij: vakanties, zwemmen, varen, watersport of waterwerk met honden. Ook hondeneigenaren die op een boot of nabij water wonen, kunnen baat hebben bij dit boek.

Rondom het water is er sprake van situaties en verleidingen die een hond soms moeilijk kan weerstaan. Je krijgt te maken met aan water gerelateerde ziektes en parasieten waar honden gevoelig voor kunnen zijn. Er kunnen zich onveilige situaties voordoen die je als hondeneigenaar goed wilt kunnen inschatten om hem optimaal te beschermen.

Dit boek bevat veel foto's die bijdragen tot het begrijpen van honden. Met EHBO, de gifwijzer en een lijst met nuttige adressen is het boek tevens geschikt als naslagwerk aan boord. Trudie Rutten maakt in haar Dierengedragspraktijk "De Rietvink" uitsluitend gebruik van diervriendelijke trainingsmethodes en natuurlijke behandelmethodes. Haar doel is het bevorderen van de eigenaar-hond relatie.
Website Trudie Rutten klik hier

Dit product nog niet beoordeeld. Wees de eerste! :-)

Schrijf een beoordeling