Categorieen

Beoordelingen

 
  • 10%
Hondenlooplank DogStep

Hondenloopplank DogStep [w]

Adviesprijs: € 210,00  
€ 189,95
U bespaart: € 20,05 (10%)
:
+

De hondenloopplank DogStep

of PetRamp is dé oplossing om uw hond op een gezonde en gemakkelijke manier op uw boot te krijgen of mee te nemen in de auto.

Hondenloopplank DOG STEP:
Het in en uit een auto of boot of op een trimtafel springen kan bijzonder belastend zijn voor uw hond. Voor zowel een pup als een oudere hond is het niet raadzaam om ergens op en af te springen. Heupproblemen zijn een algemeen bekend verschijnsel bij oudere en vooral grotere honden. Daarom is de hondenloopplank dé oplossing om uw hond op een gezonde manier mee te nemen in de auto, boot of met de caravan.


  hondenloopplank-petstep.jpg

Verkrijgbaar in de kleuren Antraciet of Beige.
De Beige Dogstep heeft wat voordelen t.o.v. de Antraciet versie:
-    veel oudere honden zien slechter, beige beter zichtbaar
-    s ’avonds in het donker is beige beter zichtbaar
-    van- en op een boot, of van wal op de boot gaat de hond over een diep zwart gat en hierdoor is de beige loopplank beter zichtbaar.

Petstep-gevouwen_113.jpg  hondenloopplank-boot.jpg  hondenloopplank-motor.jpg  hondenloopplank-voor.jpg

Ingeval uw hond vanaf de zijkant de auto in moet, dient u met het volgende rekening te houden. In tegenstelling tot voordeuren, kunnen de achterdeuren van een 4 deurs sedan niet ver genoeg open om de DogSTEP te plaatsen. Daarom raden wij u aan de opening van de zij achterdeur op te meten om te controleren of de DogSTEP in de deuropening past. Auto's met achterklep, stationwagen of SUV is geen probleem.

Merk:
loopplank dogstep

Dit product nog niet beoordeeld. Wees de eerste! :-)

Schrijf een beoordeling